Cafte chlopi mam new azbox hd premium + FW 5309 skusal som davat do boxu plugin aby mi siel skylink,isiel som podla navodu co dal dempsey video,nepomohlo skusal som cez ACC z pc do boxu nepomohlo,aj VIKINO mi pomahal ,proste v pluginoch nemam nic iba Iradio,pomozte mi kde moze byt chyba?net v boxe mi ide aj youtube videa idu,aj prehliadac ide,lwn pluginy nemozem nijak dostat do boxu PROSIM
Potrebuje tam dostat zalohu pluginov pre ice kartu - posledny prispevok viewtopic.php?f=159&t=4031 , ktora je vo formate plugins.bak, cize zrejme robena cez ACC. Ked to otvori v acc a posle do boxu, tak v pluginoch to nie je...
Zrejme ma problem so sietou... neda sa mu zapnut DHCP, len static ip v boxe a ACC sa sice tvari, ze posiela do boxu plugins.bak, ale box mu nedovoli prepisat udaje v plugins.
tak hosi uz som to nahodil asi 3x som postupoval restart boot nahrat FW az po 3krat to naslo ale aj na USB som vsetko vymazal a nechal tam iba jeden subor mozno aj to na usb robilo svoje,hlavne je ze som to tam dal konecne,diky vsetkym za podporu a hlavne VIKINOVI ze mi pomaha bo by som sa zblaznil,DAKUJEM