Ale keď chodím na Youtube alebo na Extra Movie tak sa občas resetne (BOOTuje).
Tak som tomu nevenoval velkú pozornosť.
Na fw 1.48 vývojári dosť zamakali bežné funkcie idú (zaťial) celkom dobre.

Moderátor: 005jon
Kodované u volných myslíš niečo takéto?ragde píše:mohu potvrdit, že i tento fw1.46 není nic moc. Nabíhání stanic moc dlouho ,hlásí zakodováno i u volných programů a samozřejmě přihrávání z flešky stejné chyby. Nelze posouvat, skok nelze... Navíc u mě nejdou přehrávat video soubory z foťáku. Jen zvuk u nich běží.Proč se nevrátí k tomu co běželo v pořádku a pak začnou teprve dělat další vylepšení a ne zničit i co bylo dobré a vrtat se někde jinde.
Tak jsem to rozchodil, oscam vyplý, oba dva, ale stejně jedu dál přes modul, občas mi karta nejde (vypadává) a přes modul jde zatím vždy, tak ten modul, hlavně kvůli manželce a i přes ten modul je přepínání cca 2 s SD programi.daja44 píše:Ahojda konečně mi jde Skylink ICE bez Modulu, ale přepínání programů je tak pět sekund, nemáte někdo stejnej problém, nebo nápad co s tím? Díky za nápady. A přes modul to je cca tři sekundy a po přepnutí nejdřív kostičky, já nepotřebuji nic, jen funkční kartu Skylink ICE, přepínání do dvou sekund, šli HD programy, plus funkční bloker. Nic víc, bohužel asi se nedočkám. A přijímač vrátím a koupím něco jiného. Měl jsem Showbox S-700 naprostá bomba, jen HD nešly, tak jsem koupil tento přijímač a obrovské zklamání, chjo.