ma zmysel menit fw 1.16?

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

ma zmysel menit fw 1.16?

Příspěvek od solide »

ahoj, dlho som nsledoval toto tema, skusal som po zakupeni pristroja do neho nahravat neustale nove a nove fw z tohoto vlakna nakoniec som vsak zistil ze fw neboli vyladene, pristroj mrzol a opat som sa vracal a vracal k fw 1.16, potom ma to prestalo bavit. Chcem sa preto spytat niekoho kto to ma vyskusane, ma zmysel menit a nahravat do neho novsi fw? Ak ano ktora verzia je vyladena a nezamrza?Pristroj pouzivam len na pozeranie programov a velmi sporadicky na pocuvanie interentovych radii. Pred dvomi tyzdnami mi ale prestali ist na prijmaci vsetky slovenske programy okrem TA2 a STV1,2 a neviem v com je problem, ci to nie je fw. Plateny balik ceskych programov mi vsak ide. Karta je IRDETO registrovana v CZ. Dakujem J.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Re: ma zmysel menit fw 1.16?

Příspěvek od Radek »

Zatím nejspolehlivější FW je verze 1.31, který si všichni chválí. Ostatní vyšší verze obsahují plno nefunkčních věcí, které ve verzi 1.31 bez problému fungují.

Tento FW můžeš stáhnout třeba zde : http://www.digital-forum.net/phpATM/ind ... 20NXP256HD

Proč ti přestaly jít některé programy opravdu nevím ...

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

tak som si nainstaloval verziu 1.31 a okrem toho ze mi zaa zacal zamrzat prijmac ziadna zmena. Vratisl som naspat osvedcenu verziu 1.16. Slovenske programy mi zacali ist a je zvlastne ze funguju aj po vsytiahnuti karty, Markiza a Doma stale nefunguju. Ceske programy funguju len po zasunuti karty. neporadi niekto?

zarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od zarek »

Mne na 1.31 mrzne tiez teraz mam 1.44 zatial ide dobre ale pre istotu zas nejde ct1 a ct2 (tie nejako ozaliem) na skylinku.Yotube a Extra movie nejde ale co sa da robit hlavne veci na co je ten primac vyrobeny (pozeranie programov) idu.To mrznutie na roznych softoch asi suvisi z postupnostou nahravania softu (kedze kazdy chvali iny soft).

Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

nebavi ma neustale sledovat aky fw tam ide a co na tom, konkretnom nefunguje. Myslel som si ze ked sa opat skoro po roku pozriem na toto forum tak ze sa KONECNE najde jeden fw. co bude fachat, zial opak je pravdou. Ked som mal Openbox X810 vsetko fachalo bezproblemov, teraz som sa ulakomil na tento kram s Linuxom, ktory tak ospevovali a najradsej by som ho hodil do ohna. Permanentne je problem s niecim. Vacsi smejd som este nevidel :cry:

zarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od zarek »

Keby som vedel vsetky tie chyby opravit velmi rad by som to urobil ale bez skusania a konverzacie na fore to asi nepojde.

Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“