algida píše:Zdravim,
mam problem s ICE kartou SkyLink. Na verzi 1.1 vse fungovalo. Nicmene po nahrani teto verze + Oscam 0.94 + pouzite stejne configy. Se mi nedari zprovonit nic nez FTA kanaly.
Prolezl jsem forum co to slo, zkousel i jine configy, ktere by mely fungovat, ale stale nic.
Je mozne si nejak prohlednout zapisy na karte, jestli nahodou nedoslo k nejakemu nekalemu zapisu na kartu, pripadne jestli neni neco s kartou v neporadku?
Co me zarazi je ze vetsina prispevku je ze karta funguje s touto verzi bez problemu.
Nepotrebuji sdileni karty (prozatim) pouze by mi stacilo ji rozchodit.
V logu oscamu se objevuje hlaska ze 0D96x00004 xxxxxx nebylo na karta nalezeno, nicmene karta opravdu fungovala.
Muzete doporucit nejaky postup pripadne CCAM ktery bude nejjednodussi na zprovozneni i kdyz nebude moct byt karta sdilena?
Zkousel sem i SCAM a nic :-(
Diky za kazde nakopnuti spravnym smerem.
A.
Tak diky pomoci od dobrovolnika zde z fora jsem se posunul dale, nicmene stale nevyresen problem :-(
Vypada to, ze na ICE Karte nemam zapisy.
Nicmene jeste vcera karta fungovala na RTI Core 1.1 . Jak sem updatnul enigmu, tak mam na karte pouze stare zapisy pro CAID 0624 ale CAID 0D96 zapisy na karte nejsou zadne.
Zkusil sem si reautorizovat kartu pres web interface SkyLinku (Reautorizace ICE) Ale nezda se ze by behem 2 hodin doslo k nejake zmene, dokonce sem ani nezaznamenal prichod jakychkoliv zapisu.
Zkusil sem si tedy predplatit CS balicek v nadeji ze kdyz si u nich neco zakoupim, tak treba zapisy poslou. Nicmene ani to nepomohlo, zapisy na karte stale nejsou A ja mam CS balicek k nicemu :-D .
Mate prosim nekdo napad?
Podle vseho mam nakonfigurovany oscam tak ze neblokuje zadne zapisy na kartu a cekal sem dle meho nazoru pomerne dlouho :-)
Diky moc A.