[GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011

Diskuze E2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
dkor
Nováček
Nováček

Re: [GIT] Enigma 2 RTi Core 24.08.2011

Příspěvek od dkor »

Stevo102 píše:Ahoj, kódovanie sa dá zmeniť v menu, ale neviem presne kde len pohľadaj alebo ti niekto poradí.
Nainštalované pluginy máš pod modrým tlačítkom
Youtube buď rád že ti ide...

V menu zadne kodovani neni a i ceske menu nema ceske znaky. Jedine kde jsem nase zmenu kodovani je v pustenem filmu v nastaveni, ale tam se prepinaji jen 2 varianty. Jedna je s jinyma znakama a druha je, ze tam kde je cesky znak, tak je vynechane misto.
Jinak s youtube jsem tak nejak spokojeny. Ukazuje vyborne, ale pretaceni by se hodilo.

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

@Visper: Ano mal by vedieť, a už neviem v ktorej enigme mi to šlo prepnúť a keď som pozeral mkv tak to bolo plynulé bez trhania. Takže TV to vie ale asi bude chyba vo fw.
Naposledy upravil(a) Stevo102 dne 17 zář 2011, 16:08, celkem upraveno 1 x.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

dkor píše:
Stevo102 píše:Ahoj, kódovanie sa dá zmeniť v menu, ale neviem presne kde len pohľadaj alebo ti niekto poradí.
Nainštalované pluginy máš pod modrým tlačítkom
Youtube buď rád že ti ide...

V menu zadne kodovani neni a i ceske menu nema ceske znaky. Jedine kde jsem nase zmenu kodovani je v pustenem filmu v nastaveni, ale tam se prepinaji jen 2 varianty. Jedna je s jinyma znakama a druha je, ze tam kde je cesky znak, tak je vynechane misto.
Jinak s youtube jsem tak nejak spokojeny. Ukazuje vyborne, ale pretaceni by se hodilo.
Ja osobne filmy s titulkami nepozerám, ale niekto to tu písal že to treba nastaviť. Skús pohladať a sú aj programi na úpravu tituliek aby boli bez diakritiky...

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Další postřehy :

1) Nevím jestli něco nedělám špatně, ale již 3x se mi stalo, že když nastavím časované nahrávání např. z epg, tak pokud pak chci po skončení nahrávání nahrávku přehrát, tak nahrávku v seznamu vidím, přehrávač se sice spustí, ale je vidět pouze tma. Pokud ale provedu reboot boxu, tak je nahrávka v pohodě přehratelná.

2) Funkce rychlý posun vpřed (nebo vzad) s obrazem je značně nepřesná, pokud totiž při posunu přepnu na play, tak je spuštěno přehrávání v úplně jiném místě než kde je vidět obraz při rychlém posunu v okamžiku spuštění play. Neměřil jsem to přesně, ale jsou to snad i minutové rozdíly, což je celkem na prd.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
algida
Nováček
Nováček

Příspěvek od algida »

Zdravim,
mam problem s ICE kartou SkyLink. Na verzi 1.1 vse fungovalo. Nicmene po nahrani teto verze + Oscam 0.94 + pouzite stejne configy. Se mi nedari zprovonit nic nez FTA kanaly.
Prolezl jsem forum co to slo, zkousel i jine configy, ktere by mely fungovat, ale stale nic.

Je mozne si nejak prohlednout zapisy na karte, jestli nahodou nedoslo k nejakemu nekalemu zapisu na kartu, pripadne jestli neni neco s kartou v neporadku?
Co me zarazi je ze vetsina prispevku je ze karta funguje s touto verzi bez problemu.

Nepotrebuji sdileni karty (prozatim) pouze by mi stacilo ji rozchodit.

V logu oscamu se objevuje hlaska ze 0D96x00004 xxxxxx nebylo na karta nalezeno, nicmene karta opravdu fungovala.

Muzete doporucit nejaky postup pripadne CCAM ktery bude nejjednodussi na zprovozneni i kdyz nebude moct byt karta sdilena?
Zkousel sem i SCAM a nic :-(

Diky za kazde nakopnuti spravnym smerem.
A.

algida
Nováček
Nováček

Příspěvek od algida »

algida píše:Zdravim,
mam problem s ICE kartou SkyLink. Na verzi 1.1 vse fungovalo. Nicmene po nahrani teto verze + Oscam 0.94 + pouzite stejne configy. Se mi nedari zprovonit nic nez FTA kanaly.
Prolezl jsem forum co to slo, zkousel i jine configy, ktere by mely fungovat, ale stale nic.

Je mozne si nejak prohlednout zapisy na karte, jestli nahodou nedoslo k nejakemu nekalemu zapisu na kartu, pripadne jestli neni neco s kartou v neporadku?
Co me zarazi je ze vetsina prispevku je ze karta funguje s touto verzi bez problemu.

Nepotrebuji sdileni karty (prozatim) pouze by mi stacilo ji rozchodit.

V logu oscamu se objevuje hlaska ze 0D96x00004 xxxxxx nebylo na karta nalezeno, nicmene karta opravdu fungovala.

Muzete doporucit nejaky postup pripadne CCAM ktery bude nejjednodussi na zprovozneni i kdyz nebude moct byt karta sdilena?
Zkousel sem i SCAM a nic :-(

Diky za kazde nakopnuti spravnym smerem.
A.
Tak diky pomoci od dobrovolnika zde z fora jsem se posunul dale, nicmene stale nevyresen problem :-(
Vypada to, ze na ICE Karte nemam zapisy.
Nicmene jeste vcera karta fungovala na RTI Core 1.1 . Jak sem updatnul enigmu, tak mam na karte pouze stare zapisy pro CAID 0624 ale CAID 0D96 zapisy na karte nejsou zadne.
Zkusil sem si reautorizovat kartu pres web interface SkyLinku (Reautorizace ICE) Ale nezda se ze by behem 2 hodin doslo k nejake zmene, dokonce sem ani nezaznamenal prichod jakychkoliv zapisu.
Zkusil sem si tedy predplatit CS balicek v nadeji ze kdyz si u nich neco zakoupim, tak treba zapisy poslou. Nicmene ani to nepomohlo, zapisy na karte stale nejsou A ja mam CS balicek k nicemu :-D .

Mate prosim nekdo napad?
Podle vseho mam nakonfigurovany oscam tak ze neblokuje zadne zapisy na kartu a cekal sem dle meho nazoru pomerne dlouho :-)

Diky moc A.

algida
Nováček
Nováček

Příspěvek od algida »

Tak,
diky trpelivosti a znalostem pana likrese se povedlo zprovoznit kartu, prozatim v origo sw, ale uz se snazim o enigmu. Pravdepodobne pri instalaci nove enigmy se nejak pokazily zapisy na karte. V origo fw se to opravilo alespon do te miry ze funguji CT programy. Tak jdu zkouset dal.

Timto dekuji panu likresovi :-)

A.

jirkaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkaj »

Nevíte jak zprovoznit české titulky (vynechává české znaky) v mm přehrávači? (teda jestli to jde)

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Musis ich zamenit za znaky bez diakritiky.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“