Přijímač vlastním od května.Odpo. jsem nahrál-maká zatím vše jako v 1.3.1,hlavně časové nahrávání (bez potvrzení)-svižnější přepínání progr.-5.1 zvuk z coaxu ok-čtečka ok-Extra movie ok-Youtube ok- G-SHARE funguje připojeno 33servrů,připojeno přez Lan.Nastal mi problém při přehrávání z verze 1.3.1 na 1.4.2-fleška,kterou jsem doposud používal na Fw mi na 1.4.2 nešla-po restartu ji neviděl a vrátil se k pův. verzi,musel jsem použít jinou! Uvidím,zatím chodí dobře-testuji cca 1 hodinu,ještě se nekousnul,čekal jsem na fw,kde půjde nahrávání. Jen tak dál
NXP-256 ,karta skylink Irdeto ice,monoblok,doposud fw 1.3.1-zdál se mi nejlepší-zatím!
u Fw 40V2 se mě pořád sekaly programy / blokované-bez signálu/. Vyzkouším tedy 1,42 . Co mě dalšího ale bere ,že při při přehrávání filmů nemohu pořád mít možnost přetíčeni , skok do. Proč to neopraví když v prvních verzích to šlo.
Kromě nové nabídky 3G Setup FW na úrovni verze 1.40v2 (funkční YouTube), včetně všech chyb, které verze 1.40 měla (hlavně přehrávání multimedií, známé Skoč na, časové nahrávání, telnet atd.)...