SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA

Diskuze E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SPAZE TEAM Quantum Edition 1.0 BETA

Příspěvek od paleaaro »

ltrejbal píše:
gorick píše:Podarilo sa mi nastavit sipky dolava - doprava na prepinanie kanalov dole-hore.
Asi takto:
1.pomocou aplikacie Multi Quickbutton: - Menu-> na poslednom mieste (Multi Quickbutton)
2. vybrat Flecha izquierda - oznacit na zeleno Canal abajo /default/ a este prejst na koniec tam odznacit Virtual ZAp na cerveno - ulozit zelenym
3. vybrat Flecha derecha - oznacit na zeleno Canal arriba /default/, odznacit Virtual ZAp na cerveno - ulozit zelenym tl.
Takto sa daju priradovat tlacitkam funkcie podla seba - parada :87:
Nemas navod jak nastavit na tlacitko Play/pause standardni Timeshifting? Dik
Ja som pouzil seting od Monkusa a na Play/pause mam Timeshift.
Cez Multi Quickbutton sa to neda nastavt?

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
ericek74
Nováček
Nováček

Příspěvek od ericek74 »

myslim ze /usr/share/enigma2/picon[/quote]
jj diky..je to tam

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

gorick píše:
ltrejbal píše:Nemas navod jak nastavit na tlacitko Play/pause standardni Timeshifting? Dik
No ved timeshift je na tom tlacitku uz nastaveny, ci...
Hmm tak to bude jiny problem a to, ze ackoliv mam v recording path spravne nastavenou cestu na USB disk, tak to ignoruje a hlasi error v pristupu na HDD. Myslel jsem, ze to spousti neco jineho a ono to souvisi s polozkou Movie v hlavnim menu, ktera mi dela stejnou chybu. Nereaguje na nastavenou cestu v Recording path. Zkusim jeste prenastavit, zda se nechytne.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem jiz presvedcil funkci Movies z hlavniho leveho menu na zmenu adresare na USB, ale to mi rozhodne npomohlo ve spusteni Timeshiftingu. Takze jak toho dosahnete? Ja zmacknu tlacitko Play/pause a otevre se mi funkce Movies, ktera chce prehravat filmy ze zvolenych adresaru, tedy otevira se mi nabidka adresaru :-(

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
gorick
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od gorick »

Mne na premium funguje timeshift na tlacitku play/pause. Mam to nastavene takto : Menu-Multi Quickbutton- Play/Pause - a tu zelenym oznacene Iniciar Timeshift

DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Jo ja to mam stejne, ale i tak mi to spousti to Movie. Nevim, treba je problem v rozdilu Elite/Premium resp. ve vnitrnim HDD a USB. Uvodni chovani totiz bylo takove, ze po zmacknuti Pause psalo error media/hdd

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Ufff takze zde je navod, kdyby mel nekdo podobny problem: V Plugins je Enhanced Movie Center (nastaveni pro prehravac Movie v levem menu) a tam bylo nastaveno (nebo jsem to nevedomky udelal ja), ze se spousti tlacitkem Play/Pause. To zrejme zpusobovalo, ze se spoustel tento prehravac misto Timeshiftingu, ktery byl na ovladaci nastaven. Asi to ma vyssi prioritu. Navic v nastaveni toho Enhanced Movie Center byly spatne nastavene cesty i kdyz v recording path je mam spravne. Ted jsem vse nastavil a funguje jak ma.
Jeste ty skryte titulky u programu a tento image je pro mne naprosto jedinecny!!

Bahnak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bahnak »

Jeste ty skryte titulky u programu a tento image je pro mne naprosto jedinecny!![/quote]

Tím je myšleno třeba programy National Geographic Channel ,Nat Geo Wild,F&H.Zatím jsem neinstaloval,studuji.

matous2
Nováček
Nováček

Příspěvek od matous2 »

Prosím o radu. Z origo jsem nainstaloval tento images a nejsem schopen rozchodit bílou kartu Skylink. Nahrál jsem CCCAM 2.2.1 od granteca (přes Telnet a vypadalo že to proběhlo OK) a nechce se spouštět automaticky po restartu, když ho nahodím ručně (přes menu) tak mi taky kódované kanály nejdou. Mohl by mi někdo poradit co vše je třeba po čisté instalaci nahrát aby to šlapalo (pochopil jsem správně že stačí jen ten CCCAM 2.2.1). Díky.

AZBoxHD Premium (fw0.9.4466), interní HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

nahodou neviete kde najdem polozku "RESTART GUI"? :31: ... nie a nie to najst...

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
alihen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alihen »

rozobera sa to tu kazdy FW...
musis mat nastavene na experta...
a potom v menu restert

Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

no na experta som to nastavene nemal, ale nasiel som...

i tak vdaka

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
alihen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alihen »

neverim, ze si nasiel aj tak
do menu to hodi iba pri expertovi

Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

matous2 píše:Prosím o radu. Z origo jsem nainstaloval tento images a nejsem schopen rozchodit bílou kartu Skylink. Nahrál jsem CCCAM 2.2.1 od granteca (přes Telnet a vypadalo že to proběhlo OK) a nechce se spouštět automaticky po restartu, když ho nahodím ručně (přes menu) tak mi taky kódované kanály nejdou. Mohl by mi někdo poradit co vše je třeba po čisté instalaci nahrát aby to šlapalo (pochopil jsem správně že stačí jen ten CCCAM 2.2.1). Díky.
nahraj znova CCcam. Mne to zacalo fungovat az po druhom nahrati.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

alihen píše:neverim, ze si nasiel aj tak
do menu to hodi iba pri expertovi
asi vyssia moc :28:

Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“