okol píše:Jak vam funguje EPG? Po tydnu testovani ciste instalace, pouze s CCcamem na kartu Skylink, bez dalsich pluginu se mi az dnes doplnilo EPG skoro ke vsem programum. Vzdy cca po jednom dni se dohralo EPG jednoho az dvou prg. Jde nejak rucne spustit nacteni EPG podobne jako v pluginu crossEPG? Na jakem principu to funguje v zakladu?
Mě se EPG nahrávalo relativně rychle, je faktem, že EPG k některému programu se natahovalo a zobrzovalo s určitým zpožděním, ale spíše minutovém než ve dnech :-).
Asi bych ale nevyfdržel s RC 13 týden. Tuto verzi jsem zkoušel ihned po uveřejnění, pak jsem měl pauzu a bohužel až včera jsem měl čas se této verzi věnovat více. Pro mě osobně je hrozný ten BUG kdy po restartu se zruší nastavení a vše se musí nastavovat znova. Mám sice zálohu etc/enigma2, takže v případě potřeby přehraji ze zálohy, restaruji a sleduji. Obraz je hezký, ale provozně je AzBox díky tomuto nepoužitelný. Já si s tím poradím,ale normální uživatel je mimo.
Mě osobně ještě ukrutně zlobí nastavení wlan. Kabelem se připojím bez problémů. Pokud chci nastavit wifi, tak okamžitě po výběru nastavení zelená smrt. V origo FW mi wifina normálně běží a používám ji. A to jsem včera nahrál RC13 znova aby byla čistá instalace.
Včera jsem sledoval AzBox v pohodě, večer vypnu do standby a ráno po zapnutí hláška ladění selhalo, nenalezena žádná data, přitom konfigurace tuneru OK, programy v settingu taky, takže restart a černá obrazovka s hláškou na VFD 100 a nastavení videowizard, tak mě nasral a vypnut zadním vypínačem.
Odpoledne zapojím Dreama a AzBox jde opět do skříně

Příště to snad bude lepši
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI