Nefunkční čtečka

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
virusw
Nováček
Nováček

Nefunkční čtečka

Příspěvek od virusw »

Zdravím,

Mám AZ Box Elite (fw. 4890 a poslední zálohy, co jsem tady našel, newcs 1.6, + mgcamd 1.34d + TechSat_AZK 2.1a, Multicast nepoužívám, čtečka v něm taky nejede).
Kartu používám TaT (CAID 0D03), aktuální zápisy na kartě jsou, v jiném přístroji funguje. Problém je ten, že u každého programu, který by měla karta dekodovat, se objevi zakodovano a nic.
Dnes jsem to zkusil hodit do továrního nastavení, nahrál zálohy a ono to začalo normálně fungovat. :106:
Pak jsem TechSat_AZK stáhnul všechno protřebný, ale hned potom čtečka přestala zase fungovat, evidentně právě kvůli použítí toho techSatu. U všech programů z karty se zase objevuje zakodovano.
Donedávna navíc karta a techSat spolu fungovali bezvadně, takže nechápu proč to teď nejede.

Z webovýho rozhraní NewCS nedostanu seznam zápisů, pouze toto:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------.
| Status | CAID | Enabled | Exported | Mhz | PTS | Resets | Ecms | Node | Reader |
|----------|------|---------|----------|-----|-----|---------|----------|-----------------|--------------'
| Inserted | 0D03 | Yes | Yes | 500 | No | 0 | 0 | /dev/scard | 0 (upper)
'-----------------------------------------------------------------------------------------'---- --- -- - -

Ignore a priority listy jsou snad v pohodě, k jejich editaci používám Maz 3.2.0.0.
Nevěděl by někdo, co s tím? Dík

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“