Neprejdu zapisy na kartu

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
jankohrac
Nováček
Nováček

Neprejdu zapisy na kartu

Příspěvek od jankohrac »

Mám v azboxe nový FW,stale dávam aj najnovsi Multicas ale po case mi nechodia na kartu zápisy.Ked donesiem kartu ku známemu tak jemu do pol hodiny prídu cez jeho prímač zapisy a všetko je odkodované.Mne to ide cca 3tri týždne a potom to môžem opakovať znova.Neviem si už rady aby mi prichádzali zápisy na moju I-deto CW Skylink kartu :cry:

VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Neprejdu zapisy na kartu

Příspěvek od VraKo »

jankohrac píše:Mám v azboxe nový FW,stale dávam aj najnovsi Multicas ale po case mi nechodia na kartu zápisy.Ked donesiem kartu ku známemu tak jemu do pol hodiny prídu cez jeho prímač zapisy a všetko je odkodované.Mne to ide cca 3tri týždne a potom to môžem opakovať znova.Neviem si už rady aby mi prichádzali zápisy na moju I-deto CW Skylink kartu :cry:
Na ICE nebo Irdeto kartu si budeš muset asi pořídit nějaký CAM modul, protože přes stávající verze plugins (Multicas / Newcs+mgcamd) zápisy na tuto kartu neprocházejí.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
jimar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimar »

Zdravím, možná blbej dotaz. Když použuji nějaký CAM modul + ICE kartu, lze potom sdílet?

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

tu kartu kterou budes mit v tom modulu ne, ale zapisy na ICE kartu by mely projit v MultiCASu tusim verze 1.57 v tech dalsich uz to pak nejak neslo (sam sem to nezkousel, ale nekdo to tu psal).

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

tak tak pisu to tu furt dokola :D

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
burakov
Nováček
Nováček

Příspěvek od burakov »

j3nda píše:tak tak pisu to tu furt dokola :D
Dobrý deen možná hloupá otázka v jake části menu najdu zápisy.
Jsem začátečník.
Dkuji za radu

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Kdybys použil vyhledávání, tak to najdeš. Já ti to ale řeknu. V menu nic takového nenajdeš, připoj PC a dej http://adresaboxu:1001. To jde ale jen u karty cryptoworks u ICE na to zatím můžeš zapomenout. Musí při tom běžet newcs. Je možno se na zápisy podívat i vlastním internetovým prohlížečem boxu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
burakov
Nováček
Nováček

Příspěvek od burakov »

Dík za radu ale mám ICE kartu tak smula.Ale přesto dík.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“