Instalace skinu - et9000HD UltraLight - r1.0 (beta)
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
- jirka106
- Mírně pokročilý
Instalace skinu - et9000HD UltraLight - r1.0 (beta)
Můžete mi poraditjak dostat ten skin do přijímače? V FTP jsem otevřel TMP a mám tam toto: viz obr.kdybych to tam zkopíroval a pak přes Dreamexplorer nainstaloval je to tak v pořádku? Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Instalace skinu - et9000HD UltraLight - r1.0 (beta)
Ano stiahni rozbal posli do zlozky tmp a cez dreamexplorer nainstaluj.Vsetko sa instaluje takymto sposobom pokial nieje napisane inak.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Vsetko je tak ako pisete, az na to, ze ja som to instaloval z usb kluca, co mam vzadu koli timeshiftu.
Nakopiroval som instalacny balicek et9000HD UltraLight skin do media/usb, otvoril dreamexplorer, nasiel v nom balicek a nainstaloval. (img. Open PLI)
Prva instalacia mi nepresla spravne, vypisalo mi, ze mu vadi nejaky iny skin, tak som ten co mu vadil odinstaloval a opatovna instalacia et9000HD UltraLight skinu prebehla OK.
Skin je to paradny, ale je to beta, ktora by potrebovala doladit...napr. infobar mam roztiahnuty az mimo obrazovky...
Nakopiroval som instalacny balicek et9000HD UltraLight skin do media/usb, otvoril dreamexplorer, nasiel v nom balicek a nainstaloval. (img. Open PLI)
Prva instalacia mi nepresla spravne, vypisalo mi, ze mu vadi nejaky iny skin, tak som ten co mu vadil odinstaloval a opatovna instalacia et9000HD UltraLight skinu prebehla OK.
Skin je to paradny, ale je to beta, ktora by potrebovala doladit...napr. infobar mam roztiahnuty az mimo obrazovky...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- jirka106
- Mírně pokročilý
Tak ta instalace mi proběhla jak říká Vikino napsalo to,že je tam asi popdobný skin nebo tak něco a pak v skinech ten nový ultralight nebyl no pokusím se najít který skin tomu vadí.
-
vikino
- V.I.P.
infinity_hd a default skin mu urcite nevadia, ak tam mas nejake ine, odinstaluj ich a potom vyskusaj znova.
EDIT: po odinstalovani nepotrebnych skinov je potrebne odstranit aj subori, ktore po nich ostali. Pri neuspesnej instalacii Ultralightu v dreamexploreri vypise konkretne ktore a aj cestu k nim...
EDIT: po odinstalovani nepotrebnych skinov je potrebne odstranit aj subori, ktore po nich ostali. Pri neuspesnej instalacii Ultralightu v dreamexploreri vypise konkretne ktore a aj cestu k nim...
- jirka106
- Mírně pokročilý
Tak nevím napsalo mi to toto:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
vikino
- V.I.P.
Mam v boxe teraz CT Offico img v.1.1 a cez CT panel - softwaremanager - addon installer som nainstaloval verziu skinu Ultralight v.1.2 bez nutnosti oddinstalovania Lava skinu... OK
@jirka106: pokial chces ukazat co mas na obrazovke, nemusis to fotit fotakom, otvor si telnet, napr. v DCC, zadaj prikaz "grab -d" , stlac enter. Do tmp urobi screenshot, nakopiruj do PC, zmensi aspon na 640 x XXX a mozes to tu ukazat. V tmp to potom vymaz.
@jirka106: pokial chces ukazat co mas na obrazovke, nemusis to fotit fotakom, otvor si telnet, napr. v DCC, zadaj prikaz "grab -d" , stlac enter. Do tmp urobi screenshot, nakopiruj do PC, zmensi aspon na 640 x XXX a mozes to tu ukazat. V tmp to potom vymaz.