1. Mám nahraté na HDD HD Filmy , ktoré by som chcel archivovať a neviem nejaký najjednoduchší spôsob ako nato.
2. Asi by som mal dať do prijímača Plugin Fixit na prehrávanie nahrávky vo formáte TS v PC
3. ( Ani to neviem presne dnes to chcem vyskúšať , ktorý Plugin na firmware 1.08.75 mám použiť.)
4. Tie nahrávky čo som skopíroval do PC mi nejdú prehrať ani cez jeden prehrávač (VLC a pod. ), tak neviem či ten Plugin upraví v HD BOXE nahrávky a potom už to pôjde prehrať v PC alebo ako to vlastne je? Tu mám medzery.
5. Na nahrávke by som len upravil konce filmov, vystrihol reklamy, to by som nahral na späť do HD boxu na HDD vo formáte TS aby som to mohol pozerať bez reklám - ak by to šlo.
6. Potom vypálil na DVD (myslel som AVCHD to je tiež vo vysokom rozlíšení )alebo Blu Ray aby mi to išlo v HD kvalite prehrať na stolnom Blu Ray prehrávači.
7. Ak to niekto robíte dajte mi TIP ako na to, budem veľmi rád, programy na strih z kamery používam ale je to zdĺhavé.
8. Ďakujem za každý dobrý nápad a možno to bude podnetné aj pre ostatných užívateľov na fóre.