Prehravani ts souboru

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
bistro Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 2 poděkování

Prehravani ts souboru

Příspěvek od bistro »

Ahojky,obracim se na odborniky s jednou prosbou,poridil jsem si dreamsky 256,predtim jsem mel optibox koala ve kterem jsem poridil cca 500gb zaznamu,filmy, dokumenty atd..Mam 1trb hdd pripojeny k dreamsky prez usb s vlastnim zdrojem, ale ani jeden tento zaznam mi nejde v dreamsky prehrat.jsou to vsechno zaznamy v ts souborech.Premyslel jsem o tom prekopat vse v pc na mkv ale kdyz ten disk pripojim na pc tak tento disk neni na pc videt,protoze byl naformatovany na koale.muze mi nekdo prosim poradit co s tim?Jinak zaznamy co mam na tomto disku v avi dreamsky v pohode prehraje.Mozna by stal za zminku doladit v dreamsky souborovy manazer tak,aby sly presouvat soubory s jednoho disku na druhý/myslim treba z flesky na hdd a opacne./Diky za kazdou radu a odpoved.

Dreambox 800HD SE
VU+ SOLO2
VU ZERO 4K
OCTAGON SF4008 4k
OCTAGON SF8008 4K
Kisaruj
Nováček
Nováček

Re: Prehravani ts souboru

Příspěvek od Kisaruj »

[quote="bistro"]Mam 1trb hdd pripojeny k dreamsky prez usb s vlastnim zdrojem, ale ani jeden tento zaznam mi nejde v dreamsky prehrat.jsou to vsechno zaznamy v ts souborech.[quote]

Nejsem odborník, ale evidentně to není problém Dreamsky, ten *.ts bezproblémově přehrává, ale HDD a OS. Na jaký formát formátuje Koala nevím. Neuvádíš jak je HDD formátován? (NTSF,FAT,FAT32,EX2-3) Také by bylo vhodné uvést OS, co nevidí Windows může být viděno v Linuxu.

Amiko IRD 7800 Irdeto - a vůbec to není střep jak někteří píší - Skylink Standard HD Irdeto
Samsung G2 Portable 320GB
ASTRA 1D-3A (23,5°E) EUROBIRD 1 (28.5°E)
bistro Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Prehravani ts souboru

Příspěvek od bistro »

Ahojky,na koale jsem hdd naformatoval FAT32,mel jsem totiz ten problem,ze pokud jsem hdd naformatoval na pc tak v koale nebyl videt a zase opacne tak jsem ho naformatoval v koale a avi filmy jsem tam natahnul prez rcc a zbytek normalne nahraval z koaly.ted ty filmy co jsou nahrate v koale dreamsky neprehraje.

Dreambox 800HD SE
VU+ SOLO2
VU ZERO 4K
OCTAGON SF4008 4k
OCTAGON SF8008 4K
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“