V Multicasu mi nejde vypnout interní čtečka

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
Honk76
Nováček
Nováček

V Multicasu mi nejde vypnout interní čtečka

Příspěvek od Honk76 »

Použil jsem rad jak vypnout čtečku viz forum:viewtopic.php?f=76&t=4562 mám azbox hd elite firmware 5303 a verzi multicasu teď 1.6 už jsem zkoušel různé a když nastavím vypnutí té čtečky abych se mohl používat multicas jako pro newcamd clienta stále mi to čte tu karu dál teda jen na některých programech mám nastaveno

###### Disable or Enable option for cardreader of MultiCAS
###### Disable_CardReader = 1 -> Disable-Internel CardReader / Disable_CardReader = 0 -> Enable-Internel CardReader
###### Disable_CardReader = 1 -> Disable-Internel CardReader

Už nevím co s tím mám kartu cslink cryptoworks

hakizu
Nováček
Nováček

Re: V Multicasu mi nejde vypnout interní čtečka

Příspěvek od hakizu »

Odstran si vsetky mriezky z posledneho riadku. Takto:
###### Disable_CardReader = 1 -> Disable-Internel CardReader / Disable_CardReader = 0 -> Enable-Internel CardReader
Disable_CardReader = 1

AzBox HD Elite, wavefrotier T90, DM500, Ariva 120C
Honk76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honk76 »

hakizu píše:Odstran si vsetky mriezky z posledneho riadku. Takto:
Disable_CardReader = 1

Ano to jsem zkoušel původně též to nejde

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Má to byť takto :

Disable_CardReader = 1 -> Disable-Internel CardReader

A v názve súboru zmaž to example-

Potom reštartni MultiCAS

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Honk76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honk76 »

dempsey píše:Má to byť takto :

Disable_CardReader = 1 -> Disable-Internel CardReader

A v názve súboru zmaž to example-

Potom reštartni MultiCAS
Jj zkusím až se k tomu dostanu,a půjde mi v tom případě zapnout 1. Multicas 2. Newcamd 3 Mgcamd a nastavím dle příspěvku : viewtopic.php?f=76&t=4562 A mám Azbox 1 kartu skylink,která mi poskytuje skylink na ní jsem připojen arivou,a druhý Azbox kartu cslink a též připojen arivou v které mám zapnuté oba klienty a chodí bez problémů na firmware 2.08b4 Ale mě jde o to v Azboxu jestli je možné vypnout tu interní čtečku (asi ano jak zde nahoře uvadí Dempsey) připojit se jako newcamd klient na kartu v boxu jako druhý klient se připojit k skylinku a to vše přes multicas,ale dále sdílet kartu z toho boxu přes newcmd+mgcamd do té Arivy,což mi šlo ale stále mi naskakovalo že se inicializovala karta a děalo to hrozné problémy ale to vše odzkouším až vypnu tu čtečku když to půjde a pak to třeba půjde normálně.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ide Ti o to ako vypnúť čítačku, alebo o to ako si spokojný s Skylink kartou?
S najväčšou pravdepodobnosťou pridáme do pravidiel fóra zákaz pokladať otázky ktoré by viedli k zdieľaniu Skylink karty a to preto lebo sa Skylink snaží o zamedzenie - prípadne znemožnenie svojej prémiovej ponuky.
Neskúsenejším užívateľom teda ostanú dve možnosti: Buď si všetko naštudovať z archívu - ver mi že to tu je všetko už x krát popísané, alebo zveriť nastavenie nejakému lokálnemu odborníkovi.
Rozoberanie týchto otázok bude utlmované, ale skôr asi úplne zakázané pravidlami

Čítaj - budeš múdrejší

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“