Rýchlosť ftp prenosu

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
Spencer
Nováček
Nováček

Rýchlosť ftp prenosu

Příspěvek od Spencer »

Máte to niekto odskúšané ? vikino mi poslal údaje,ktoré sa mi príliš nepozdávajú (tusim to je 2,9M z boxu do pc a 1,7M z PC do boxu),resp. sú ovplyvnené routerom - dúfam,že to naozaj nie je také pomalé.

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Re: Rýchlosť ftp prenosu

Příspěvek od dym1 »

Z boxu do pc-6,5MB/s
Z pc do boxu-2,9MB/s

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
Spencer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spencer »

No to je už lepšie,aj keď žiadny zázrak.

Ladys1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladys1 »

Tak jsem před chvílí kopíroval z VU+duo z int. HDD přes ftp do notebooku vzduchem 2G film za 10 minut, pak jsem přendal ten samý HDD s tím samým filmem do ET-9000 a zkusil to znovu (cesta přenosu i cílový a zdrojový HDD stejný a už mi to kopíruje přes 2hodiny to je na mrtvici. Doufám, že s tím něco udělají.
Pozn: oba přijímače zapojeny přes LAN do switche do domácí sítě a notebook připojený vzduchem na AP v této síti.
Rychlost přenosu ET-9000.....PC 2.6Mbps to je 12x pomalejší než u VU+Duo!!!!
Nejde ani tak o absolutní hodnoty přenosu u tohoto testu, ale o ten neskutečný nepoměr v rychlosti.

eemil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eemil »

tak teď jsem to zkoušel a přes total commander mi to z interního disku do počítače kopírovalo film 3,6giga asi 8minut, rychlost přenosu se většinou pohybovala okolo 11,6 mega, občas to na pár vteřin kleslo na 5mega. Obráceným směrem to je podobný, pomalejší, ale stabilnější rychlost okolo 9,7 mega. Propojený to mám vše přes router kabelem. :95:

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
Ladys1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladys1 »

Tak to teda nechápu, je fakt, že hdd byl formátován na VU+Duo a že by ET používal jiný filesystem, tak nevím jestli by to na to mohlo mít vliv a proč to je tak líný. Jak říkám dělal jsem poměrové měření a všechno i postup byl stejný, jenom jsem přehodil vlastní mašiny. Ale ta rychlost co jsi naměřil odpovídá asi té rychlosti co jsem měl na VUčku. Ještě zkusím disk naformátovat v ET a zkusím to se vzorkem videa znovu.
Co tam máš za fw?
Edit: tak jsem dal do ET v něm zformátovanej hdd a nahrál na něm video. Přenos nyní z do PC... 24.5Mbps, takže chyba zřejmě ve způsobu naformátování hdd.

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“