Firmware 2.56
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Firmware 2.56
Zde prosím pište své poznatky k Fw 2.56 

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
Re: Firmware 2.56
Mě dělala to samé i verze 2.55. Ale není potřeba vypínat zadním vypínačem, stačí reset přes DO nebo ještě lépe nechat znovu automaticky přiřadit IP od routeru. Pak server i obraz naskočí.
-
- Nováček
Nazdar lidi firmaware ma nenadchol vobec ,problem pripajaniu USB kluca 8Gb ale aj HDD 320Gb ani pri restarte pristroja staly problem vratil som sa k verzii 2.49 kde s diskom nie su ziadne problemy.skusal som aj system NTFS aj FAT32 no neslapal.
-
marsim21
- Administrátor
Tak musím uznat co se týče spolupráce s kartou Skylink Standart klobouk dolů.Konečně se podařilo programátorům dotáhnout do konce funkčnost karty 0D03.
Měl jsem doma jednu plonkovou novou Skylink Standart a vzhledem k blížícímu se konci možnosti tuto kartu po 15.3.2011 zaregistrovat,jsem se rozhodl jí otestovat v Dreamsky, zda již konečně dorazí zápisy a jak je na tom s hláškou kanál kódován.
Po vložení karty první zápis dorazil cirka do 20 vteřin,poté již přicházeli postupně a do 5 minut byli veškeré zápisy na kartě.
Cirka 45 minut, jsme intenzivně přepínal mezi programy a světe div se za celou dobu mi nenaběhla ani jediná hláška (samozřejmě myšleno na programech od Skylinku) ,,kanál kódován,, a to i přes to, že se jednalo o neseskládaný setting a proplétal jsem se v něm přes programy od CsLinku,DUT a FTA.
Měl jsem doma jednu plonkovou novou Skylink Standart a vzhledem k blížícímu se konci možnosti tuto kartu po 15.3.2011 zaregistrovat,jsem se rozhodl jí otestovat v Dreamsky, zda již konečně dorazí zápisy a jak je na tom s hláškou kanál kódován.
Po vložení karty první zápis dorazil cirka do 20 vteřin,poté již přicházeli postupně a do 5 minut byli veškeré zápisy na kartě.

Cirka 45 minut, jsme intenzivně přepínal mezi programy a světe div se za celou dobu mi nenaběhla ani jediná hláška (samozřejmě myšleno na programech od Skylinku) ,,kanál kódován,, a to i přes to, že se jednalo o neseskládaný setting a proplétal jsem se v něm přes programy od CsLinku,DUT a FTA.

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
I na ICE kartu procházejí zápisy v pohodě , kdyby to někoho zajímalo ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
marsim21
- Administrátor
Kdyby to někoho zajímalo,tak se dokáže na newcamd připojit přes dyndns. :87:Ojediněle se zobrazí kódovaný kanál i přes to,že na serveru není žádné chybné ECM.Jako kdyby newcamd neregistroval strem.

-
- V.I.P.
Keby niekoho zaujimalo tak ho skuste prehrat patchom pre fw2.53 a uvidite ako dobre chodi g-share medzi dvomi prijmacmi
a plati to aj pre vyssie fw zatial testovane az do 2.59

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Mam takový problém mam nahraný Fw 2.56 vloženou ICE kartu ta se aktivovala bez problému,ale po registraci po uplynutí 20 dní asi neprošli nové zápisy tak se ptám v čem muže být problém.
Kartu jsem zkoušel několikrát restartovat nechal jsem Dreamsky přepnutý na Čt 1 do rána a stále nic nemůže být někde něco špatně nastaveno? Za každou radu budu vděčný.
Kartu jsem zkoušel několikrát restartovat nechal jsem Dreamsky přepnutý na Čt 1 do rána a stále nic nemůže být někde něco špatně nastaveno? Za každou radu budu vděčný.
-
- V.I.P.
Ja mam 2.53 a s tym som nemal problem ale aktualizacny zapis si nechavam prejst na STV1
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3