Jak zprovoznit AZBox HD Premium + Skylink?

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Raban
Nováček
Nováček

Jak zprovoznit AZBox HD Premium + Skylink?

Příspěvek od Raban »

Minulý rok jsem si koupil "skvělý" HD přímač. Jako neznalec jsem s počátečními porodními problémy jsem zprovoznil čtečku karet a rozjel bílou kartu Skylink na fw 0.9.3877. Avšak po více jak 4 měsících nefungují všechny slovenské programy mimo STV1 a nova HD - píše zakódováno.
Natáhnul jsem nový fw 0.9.4890 a poté zkusil 0.9.5209 dle postupu tady z fóra - tovární nastavení, zformátování aplikací, avšak vždy po natáhnutí nového fw nelze přes plug-in OPENXCAS do přímače natáhnout ovladač pro čtečku karet MULTICAS 1.00. Napíše mi to, že je ovladač úspěšně nainstalován, ale v menu se potom nikde neobjeví, tudíš tam nevidím ani tu kartu. To platí o jakémkoliv pluginu - nainstaluji ale nikde ho v menu nevidím. Obávám se, že by mi byl MULTICAS 1.00 v současné době stejně na houby, protože tento ovladač jak jsem se někde dočetl neumožňuje zápis na starou bílou Skylink kartu a celý základní jednorázově zaplacený balíček programů by stejně nefungoval jako posledně. Viz. výše.

Prosím o polopatistický postup.
-jak zprovoznit fw, abych do přímače mohl tahat pluginy a byly viditelné v menu?
-jakým způsobem dostanu do přímače PLUG-INy z USB flashky? Neznám pro jednotlivé plug-iny přesné www stránky. FAT32 na flashce je nutnost, to platí i pro FW.
Případně musí mít plug-iny nějaký speciálně nazvaný adresář? Plug-in musí být v ZIPu nebo v čem?
-pošlete mi prosím link na stáhnutí upraveného ovladače čtečky karet a přesně které verze MGCAMD a NEWCS používáte a s jakým fw, aby Skylink karta šlapala.

Určitě se to už několikrát řešilo, ale nikde jsem nenašel nějaký ucelený návod, jen útržky a stejně mi přímač nejede.
Budu velmi vděčný za rady. Děkuji.

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Re: Jak zprovoznit AZBox HD Premium + Skylink?

Příspěvek od frcko73 »

vsetko co tu pises a chces tu uz je......
viewtopic.php?f=159&t=4031
a tiez tu:
viewforum.php?f=163

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Raban
Nováček
Nováček

Příspěvek od Raban »

Puginy jsem natáhnul od Dempseyho z tohoto souboru. PLUGINS_biela0D03.rar .Kartu mám bílou 0D03.
viewtopic.php?f=159&t=4031
MultiCAS v1.62 mi kartu detekuje. Na Skylinku jsem kartu i reautorizoval. Fungují všechny české programy zase mimo ty slovenské. Je to normální, že se programy sekají, poté píše zakódováno, dlouhá odezva při přepínaná kanálů? Funguje to někomu bez toho sekání nebo se toho člověk nezbaví ani když tu kartu rozchodí?

Musím něco nastavovat ve Smart Card Splitteru v MultiCASu? Potřebuju k tomu mít přímač připojený k NETu?
viewtopic.php?f=163&t=3246

Musí být přímač stále připíchnutý na NET?
Už jsem zoufalý, nejraději bych tu mašinu celou rozkopal. Prosím poraďte. Nebo jde od někoho zkopírovat kompletní setting i s pluginy, aby bylo všechno automaticky nastaveno. Jde mi jen o zprovoznění jednorázově zaplaceného balíčku CZ-GRATIS.

Děkuji.

hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Použij mgcamd a newcs, to běží bez problémů, multicas je na nic.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
Raban
Nováček
Nováček

Příspěvek od Raban »

Když tam dám pluginy od Dempseyho a vyřadím MultiCAS dle této konfigurace viz. níže, tak zase nejedou všechny slovenské programy mimo STV1 a STV2 (píše zakódováno). NOVA HD nefunguje taky (píše zakódováno). Přepínání programů je už ale svižnější a kanály už se nesekají. Jen slováky rozchodit.
#MultiCAS v1.62D-A09
mgcamd 1.34c
newcs 1.20 RC3 / newcamd server - identifikuje sa ako 1.6 /

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Tak asi nemáš na té kartě pro ty programy platné zápisy. Zkontroluj si je http://adresaboxu:1001. Uvidíš konzoli newcs a v ní dej příkaz sub. Když tam ty zápisy nebudou, tak dej zálohu s povolenými zápisy a čekej až ti dojdou. To je potřeba jednou ročně pohlídat a potom je zase zakaž.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“