Mediaplayer v RC4

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
interfernet
Nováček
Nováček

Mediaplayer v RC4

Příspěvek od interfernet »

Zdravím, prokousávám se Enigmou, už si zvykám na jiné ovládání, na dost věcí jsem už přišel, některé se vytrvale brání. Např Mediaplayer. Ví někdo, jestli a kde se dá nastavit velikost a barva titulků? Přes DO je na tlačítku menu jen údržba playlistů a v nastavení jsou jen 3 řádky. Dále mi tu chybí zachování proporcí obrazu - roztahuje filmy na výšku. Titulky přehraje jen ty, co jsou uvnitř mkv, externí mi nezobrazí, i když se jmenují stejně jako mkv.
Navigace v mkv zlobí - posun pomocí číselných tlačítek končí téměř pokaždé ozubenými koly a následně je nutno restartovat.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mediaplayer v RC4

Příspěvek od robinek »

interfernet píše:Zdravím, prokousávám se Enigmou, už si zvykám na jiné ovládání, na dost věcí jsem už přišel, některé se vytrvale brání. Např Mediaplayer. Ví někdo, jestli a kde se dá nastavit velikost a barva titulků? Přes DO je na tlačítku menu jen údržba playlistů a v nastavení jsou jen 3 řádky. Dále mi tu chybí zachování proporcí obrazu - roztahuje filmy na výšku. Titulky přehraje jen ty, co jsou uvnitř mkv, externí mi nezobrazí, i když se jmenují stejně jako mkv.
Navigace v mkv zlobí - posun pomocí číselných tlačítek končí téměř pokaždé ozubenými koly a následně je nutno restartovat.
Mam uplne stejny problem. Co jsem ale prochazel i ofiko forum, tak napr. zachovani proporci nastavit nelze :(
Zbytkem jsem se zatim jeste nezabyval.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
Odpovědět

Zpět na „Otázky začátečníků E2“