fw A100_20100803_1.07B1_patch.abs pouzivam uz par dni v mojej Arive 100E HD.
upgrade som robil tak, ze som si najskor odzalohoval setting cez dump, potom som dal tovarko, vypol a zapol zadnym vypinacom a nahral novy fw cez allcode-bootloader, vratil zalohu cez userdb a data1 a ariva spokojne pracuje dalej.
Ak si mal starsi fw a tento novy si daval cez maincode, tak sa ti stalo co sa stalo. Treba najskor co to precitat a potom sa pustat do upgradovania.
V tomto novom fw ide spolahlivo newcamd protokol, ale cccam stale ze vraj nie je dotiahnuty do pouzivania vhodneho stavu. Ale to sa vsetko da docitat na spriatelenom fore, ktoreho link som ti poslal a ktory ako si spomenul cital.
Ariva 100E HD mrtvy po upgrade fw
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
stvdnl
- Nováček

Re: Ariva 100E HD mrtvy po upgrade. pristroj umrel
ahoj,
je som chcel na svoju arivu nainštalovať A100E_20110105_v2.07B8.abs cez USB.
takisto mi vypisalo BIN nesedi. pustil som upgrade. ten prebehol, pristroj zostal zaseknuty po nejaky ten cas. na dipleji zostali len "--------------".
ja som uz dalej necakal, vypol ho. ale uz sa neda zapnut. da sa s tym nieco urobit?
je som chcel na svoju arivu nainštalovať A100E_20110105_v2.07B8.abs cez USB.
takisto mi vypisalo BIN nesedi. pustil som upgrade. ten prebehol, pristroj zostal zaseknuty po nejaky ten cas. na dipleji zostali len "--------------".
ja som uz dalej necakal, vypol ho. ale uz sa neda zapnut. da sa s tym nieco urobit?
-
stvdnl
- Nováček

-
jerry309
- Nováček

-
stvdnl
- Nováček

Re: Ariva 100E HD mrtvy po upgrade fw
poprestudoval som si temy na tejto stranke aj na ABforum.
skusal som instalovat A100E_20100713_1.06B7.abs cez
ArivaUpgrade_100E_100_200.rar, aj cez ArivaUpgrade.551.zip aj cez ArivaUpd.zip.
vysledok je stale ten isty: "nahrávanie neúspešné" resp. "burning is failed".
viete mi poradit, co spravit, aby to fungovalo?
nepotrebujem navody tipu: precitaj si toto alebo tamto.
potrebujem radu od tych, ktorym sa to stalo a podarilo sa im znovu dat arivu 100e do prevadzky.
dakujem
skusal som instalovat A100E_20100713_1.06B7.abs cez
ArivaUpgrade_100E_100_200.rar, aj cez ArivaUpgrade.551.zip aj cez ArivaUpd.zip.
vysledok je stale ten isty: "nahrávanie neúspešné" resp. "burning is failed".
viete mi poradit, co spravit, aby to fungovalo?
nepotrebujem navody tipu: precitaj si toto alebo tamto.
potrebujem radu od tych, ktorym sa to stalo a podarilo sa im znovu dat arivu 100e do prevadzky.
dakujem
-
stvdnl
- Nováček

prispevok s usb redukciou som vymazal, lebo uz mam spojeny pocitac s prijimacom cez rs232 bez redukcie. s redukciou to nefungovalo.
ten com2 port ale pre istotu skusim.
dakujem
** takze cez ine porty to nejde, lebo pise hlasku: opening serial port is failed.
asi to mam spravne zasunute, len stale nechapem preco mi vypisuje chybu pri napalovani softveru
ten com2 port ale pre istotu skusim.
dakujem
** takze cez ine porty to nejde, lebo pise hlasku: opening serial port is failed.
asi to mam spravne zasunute, len stale nechapem preco mi vypisuje chybu pri napalovani softveru
-
stvdnl
- Nováček

tak a prišlo sa na to, čo sa stalo. zdroj mi odišiel vďaka flashovaniu. preto som nemal šancu upgradenuť firmware.
kamarát mi to opravil. vo firme kde som arivu kupoval mi ju chcela zaslať naspäť do poľska. o to som nemal záujem.
už je všetko okay.
ďakujem za rady.
kamarát mi to opravil. vo firme kde som arivu kupoval mi ju chcela zaslať naspäť do poľska. o to som nemal záujem.
už je všetko okay.
ďakujem za rady.
-
aressan
- Nováček

Zdravim chlapci.Mam stejny problem.Pri upgrade ARIVA 100E z netu se mi to kouslo a na display byl napis "ASH".Pres RS 232 jsem nahral wf. do 100 % ale pak melo byt flashovani (burning) do ROM a tam to skoncilo a napsalo to neco ve stylu ze memory error.Kamarad mi taky rikal ze by to mohlo byt ve zdroji ale kontroloval to a vypada to OK.Navic ted mi uz nesviti ani display ani dioda na prednim panelu.Zkousel jsem nekolik uploaderu a nekolik fw.,a patchu na 100E ale vzdycky se to loadne a zapis do ROMky nejde.Pouze kdyz dam flashku do USB tak sviti dioda na flash ale obraz ne TV nejde.Mate nejakou dobrou radu?Uz jsem to sice skoro odepsal ale jeste budu hledat nekde.Kdyz tak dejte odkazy na nejaky forko nebo na soft kterej by si s tim umel poradit.Diky moc predem.stvdnl píše:tak a prišlo sa na to, čo sa stalo. zdroj mi odišiel vďaka flashovaniu. preto som nemal šancu upgradenuť firmware.
už je všetko okay.
ďakujem za rady.