Pomoc s kartou
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Pomoc s kartou
Ahojte ,dnes u mna nastal strasny problem.Doteraz islo vsetko v poriadku ,uz vise pol roka a dnes si neviem rady.V primaci mam TaT kartu,mam zakazane zapisy od dempsyho a do dnes islo vsetko ok{mgcamd+newcs}.Dnes som potreboval vymenit mgcamd a aj multicas,kedze tie tam su uz stare ,lebo som si chcel vyskusat rakusanou.Tak som v programe maz vo FTP\plugins\openxcas vymazal mgcamd a multicas a z disku som tam pretiahol najnovsie a odvtedy mi nejde vobec karta.Predtym v tom multicase mi aspom v Smart card interface detekovalo tu kartu ,teraz vobec aj ked som tam dal naspat ten stary multicas a mgcamd.Myslel som ,ze mi odfajcilo navzdy kartu ,ale u starkeho ta karta normalne ide.Skusal som aj tovarenske nastavenie a nahratie odznovu fw ,ale stale nic aj som vymazal vsetky pluginy a po nahrati nic.Samozrejme kartu davam smerom cipom nadol.Neviete mi poradit ,kde moze byt chyba?Neverim tomu ,ze prave dnes ,by sa mi pokazila citacka kariet v azetku.Dakujem
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Pomoc s kartou
Strašný problém je když uteče žena, nebo tak něco. :) Toto nebude tak strašné. Asi máš špatnou verzi newcs, každá není určena pro interní čtečku. stáhni si verzi full. Mgcamd jdou všechny. To nejde jen tak přetahovat, musíš to nainstalovat z menu openxas.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Podla mna to spatna newcs nebude ,ked som tam chcel dal naspat dempsyho zalohu zakaz. zapisou a dovtedy to slo a teraz by to neslo?Ale myslim ,ze mas pravdu s tym ,ze to tam davam uplne zle.Ja to tam len tak kopirujem ,ako napriklad z disku C na disk D ,ale ukazat sa mi to ukaze v azetkuvisper píše:Strašný problém je když uteče žena, nebo tak něco. :) Toto nebude tak strašné. Asi máš špatnou verzi newcs, každá není určena pro interní čtečku. stáhni si verzi full. Mgcamd jdou všechny. To nejde jen tak přetahovat, musíš to nainstalovat z menu openxas.

Mozno by to bolo treba najlepsie dat cez USB ,ale neviem ako.Stiahenm dempsyho zakaz,zapisy.Na disk sa mi to ulozi zbalene v rarku.Rar rozbalim a mam tam PLUGINS.bak dam to na kluc a co potom dalej?

- St.
- Nováček
pokud mas zalohu komplet openxcas adresare (tzn vcetne souboru, kde je seznam pluginu)
pripadne zalohu od dempsyho, jde to zkopirovat, ale zrejme budes muset upravit prava ke vsem souborum a adresarum. Nevim z hlavy, jaka prava, zkus :
chmod 666 /PLUGINS/OpenXCAS -R
St.
pripadne zalohu od dempsyho, jde to zkopirovat, ale zrejme budes muset upravit prava ke vsem souborum a adresarum. Nevim z hlavy, jaka prava, zkus :
chmod 666 /PLUGINS/OpenXCAS -R
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
- Nováček
Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
a do newcs.xml v pocitaci?Ze by som to jednoducho zistil priamo v boxe?Dik
- tear12
- Mírně pokročilý
ne to se nedá ale zjisti si jaký práva v boxu máš nastavený u souborů mgcamd a newcs musí být nastaveny na 775 nebo 777
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Dá se. Adresaboxu:1001 záložka users, počítadlo EMM. Když je pořád na nule, tak je bloker zapnutý. Není potřeba zapínat ani PC, stačí na to internetový prohlížeč boxu.Peterrr94 píše:Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Ano pod EMM svieti nula ,takze bloker je zapnuty.Tak toto je super vediet.Dikvisper píše:Dá se. Adresaboxu:1001 záložka users, počítadlo EMM. Když je pořád na nule, tak je bloker zapnutý. Není potřeba zapínat ani PC, stačí na to internetový prohlížeč boxu.Peterrr94 píše:Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
-
- Nováček
Este ma trapi jedna vec a na dnes ,by to bolo ,uz asi aj vsetko :)
Takze, vlozim kartu do primaca a nastavim multicas ide mi uplne vsetko plna ponuka skylinku.Ale ked nastavim mgcamd a newcs ,tak mi asi zo 7 programou nejde napr.:
filmox extra,eurosport hd,ng wild,ct 2,sport 1,history hd ... Kde moze byt chyba?Skusal som tie transpordery aj preskenovat a nic.
Takze, vlozim kartu do primaca a nastavim multicas ide mi uplne vsetko plna ponuka skylinku.Ale ked nastavim mgcamd a newcs ,tak mi asi zo 7 programou nejde napr.:
filmox extra,eurosport hd,ng wild,ct 2,sport 1,history hd ... Kde moze byt chyba?Skusal som tie transpordery aj preskenovat a nic.

-
- Mírně pokročilý
a co o tom rika mgcamd do logu ( nebo syslogu/stdout podle toho jak to mas) ?
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Když to jede na multicas tak to musí jet na mgcamd jelikož zápisy tam máš, jediné co můžeš mít špatně je nastavení priotity a ignore listu podle karty kterou používášPeterrr94 píše:Este ma trapi jedna vec a na dnes ,by to bolo ,uz asi aj vsetko :)
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB