Pomoc s kartou

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Peterrr94
Nováček
Nováček

Pomoc s kartou

Příspěvek od Peterrr94 »

Ahojte ,dnes u mna nastal strasny problem.Doteraz islo vsetko v poriadku ,uz vise pol roka a dnes si neviem rady.V primaci mam TaT kartu,mam zakazane zapisy od dempsyho a do dnes islo vsetko ok{mgcamd+newcs}.Dnes som potreboval vymenit mgcamd a aj multicas,kedze tie tam su uz stare ,lebo som si chcel vyskusat rakusanou.Tak som v programe maz vo FTP\plugins\openxcas vymazal mgcamd a multicas a z disku som tam pretiahol najnovsie a odvtedy mi nejde vobec karta.Predtym v tom multicase mi aspom v Smart card interface detekovalo tu kartu ,teraz vobec aj ked som tam dal naspat ten stary multicas a mgcamd.Myslel som ,ze mi odfajcilo navzdy kartu ,ale u starkeho ta karta normalne ide.Skusal som aj tovarenske nastavenie a nahratie odznovu fw ,ale stale nic aj som vymazal vsetky pluginy a po nahrati nic.Samozrejme kartu davam smerom cipom nadol.Neviete mi poradit ,kde moze byt chyba?Neverim tomu ,ze prave dnes ,by sa mi pokazila citacka kariet v azetku.Dakujem

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Pomoc s kartou

Příspěvek od visper »

Strašný problém je když uteče žena, nebo tak něco. :) Toto nebude tak strašné. Asi máš špatnou verzi newcs, každá není určena pro interní čtečku. stáhni si verzi full. Mgcamd jdou všechny. To nejde jen tak přetahovat, musíš to nainstalovat z menu openxas.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Peterrr94
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peterrr94 »

visper píše:Strašný problém je když uteče žena, nebo tak něco. :) Toto nebude tak strašné. Asi máš špatnou verzi newcs, každá není určena pro interní čtečku. stáhni si verzi full. Mgcamd jdou všechny. To nejde jen tak přetahovat, musíš to nainstalovat z menu openxas.
Podla mna to spatna newcs nebude ,ked som tam chcel dal naspat dempsyho zalohu zakaz. zapisou a dovtedy to slo a teraz by to neslo?Ale myslim ,ze mas pravdu s tym ,ze to tam davam uplne zle.Ja to tam len tak kopirujem ,ako napriklad z disku C na disk D ,ale ukazat sa mi to ukaze v azetku :90:
Mozno by to bolo treba najlepsie dat cez USB ,ale neviem ako.Stiahenm dempsyho zakaz,zapisy.Na disk sa mi to ulozi zbalene v rarku.Rar rozbalim a mam tam PLUGINS.bak dam to na kluc a co potom dalej? :118:

St.
Nováček
Nováček

Příspěvek od St. »

pokud mas zalohu komplet openxcas adresare (tzn vcetne souboru, kde je seznam pluginu)
pripadne zalohu od dempsyho, jde to zkopirovat, ale zrejme budes muset upravit prava ke vsem souborum a adresarum. Nevim z hlavy, jaka prava, zkus :
chmod 666 /PLUGINS/OpenXCAS -R
St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
Peterrr94
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peterrr94 »

Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
a do newcs.xml v pocitaci?Ze by som to jednoducho zistil priamo v boxe?Dik

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

ne to se nedá ale zjisti si jaký práva v boxu máš nastavený u souborů mgcamd a newcs musí být nastaveny na 775 nebo 777

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Peterrr94 píše:Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
Dá se. Adresaboxu:1001 záložka users, počítadlo EMM. Když je pořád na nule, tak je bloker zapnutý. Není potřeba zapínat ani PC, stačí na to internetový prohlížeč boxu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Peterrr94
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peterrr94 »

visper píše:
Peterrr94 píše:Da sa niekde inde pozret zapnutie\vypnutie blokera okrem pozretia sa do mg_cfg
Dá se. Adresaboxu:1001 záložka users, počítadlo EMM. Když je pořád na nule, tak je bloker zapnutý. Není potřeba zapínat ani PC, stačí na to internetový prohlížeč boxu.
Ano pod EMM svieti nula ,takze bloker je zapnuty.Tak toto je super vediet.Dik

Peterrr94
Nováček
Nováček

Příspěvek od Peterrr94 »

Este ma trapi jedna vec a na dnes ,by to bolo ,uz asi aj vsetko :)
Takze, vlozim kartu do primaca a nastavim multicas ide mi uplne vsetko plna ponuka skylinku.Ale ked nastavim mgcamd a newcs ,tak mi asi zo 7 programou nejde napr.:
filmox extra,eurosport hd,ng wild,ct 2,sport 1,history hd ... Kde moze byt chyba?Skusal som tie transpordery aj preskenovat a nic. :115:

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

a co o tom rika mgcamd do logu ( nebo syslogu/stdout podle toho jak to mas) ?

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Peterrr94 píše:Este ma trapi jedna vec a na dnes ,by to bolo ,uz asi aj vsetko :)
Takze, vlozim kartu do primaca a nastavim multicas ide mi uplne vsetko plna ponuka skylinku.Ale ked nastavim mgcamd a newcs ,tak mi asi zo 7 programou nejde napr.:
filmox extra,eurosport hd,ng wild,ct 2,sport 1,history hd ... Kde moze byt chyba?Skusal som tie transpordery aj preskenovat a nic. :115:
Když to jede na multicas tak to musí jet na mgcamd jelikož zápisy tam máš, jediné co můžeš mít špatně je nastavení priotity a ignore listu podle karty kterou používáš

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“