Problém s newcs
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Problém s newcs
Zdravím, mám problém se sdílením karty skylink. Mám stáhlou zálohu od Dempseyho, v camd setupu mám položky allcamds, multicas, newcs a mgcamd, ale pouze multicas jde vybrat, pokud najedu na newcs nebo mgcamd, tak se po zmáčknutí ok nic neděje, nevíte prosím, co s tím? Díky. Chtěl bych sdílet Azbox elite jako server, Opticum 9500 hd a opticum 7100 cxe jako clienty po domácí lan.
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Problém s newcs
To se nenastavuje v menu, ale v PC přes ftp.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Tak to jsem nevěděl, dík, takže spojit kříženým káblem s pc a v nějakém programu upravit?visper píše:To se nenastavuje v menu, ale v PC přes ftp.
- visper
- Odborník
No mít Azbox a nemít ho trvale připojený k PC je asi velký hřích. To chce router a domácí síť. Potom můžeš přehrávat odkudkoliv, streamovat kamkoliv a sdílet cokoliv s čímkoliv. Ftp se múžeš připojit i obyčejným Total Commanderem, ale nepoužívej defaultní editor pro modifikování souborů, ten by je poskákal. Asocijuj si k TC třeba Notepad 2 nebo Notepad plus.
-
- Nováček
[quote="visper"]No mít Azbox a nemít ho trvale připojený k PC je asi velký hřích. To chce router a domácí síť. Potom můžeš přehrávat odkudkoliv, streamovat kamkoliv a sdílet cokoliv s čímkoliv. Ftp se múžeš připojit i obyčejným Total Commanderem, ale nepoužívej defaultní editor pro modifikování souborů, ten by je poskákal. Asocijuj si k TC třeba Notepad 2 nebo Notepad plus.[/quo
Dík za radu, domácí síť mám, ta to připojím a uvidíme
Dík za radu, domácí síť mám, ta to připojím a uvidíme
-
- Nováček
Opět zdravím po nějaké době, rady mě byly užitečné,přes ftp jsem se připojil v total comand. a funguje. Mám ale další problém, který se mi nedaří vyřešit. Mám box připojený do sítě přes router, nastavenou statickou IP a nemožu za boha sdílet soubory s PC Win7. Respektive nevím jak to mám přesně nastavit, prosím o radu, dík.
- visper
- Odborník
Musíš víc hledat. Nedávno jsme to řešili tady: viewtopic.php?f=163&t=6359
Ale mě se to podařilo jen jednostranně, z PC do boxu se dostanu, opačně ne. S XP to jde oboustranně.
Ale mě se to podařilo jen jednostranně, z PC do boxu se dostanu, opačně ne. S XP to jde oboustranně.
-
- Nováček
Zdravím, nemohl by mi prosím někdo přesně říct, co mám dělat s tím souborem force samba a kde ho mám nainstalovat, pořád nemůžu nasdílet soubory s win 7. Povolil jsem u sdílení ůplně všechno a stále nic. Azbox ani nevidím v síti. Firmware 5020. Díky za každou radu.
- visper
- Odborník
Azbox je vidět v síti jen když je ve standby. Pokud ho chceš vidět i zapnutý, tak je nejjednodušší zapsat script pomocí programu ACC. To mi jde dobře i ve Win7. Ale opačně se mi to se sedmičkama nepodařilo.hnot69 píše:Zdravím, nemohl by mi prosím někdo přesně říct, co mám dělat s tím souborem force samba a kde ho mám nainstalovat, pořád nemůžu nasdílet soubory s win 7. Povolil jsem u sdílení ůplně všechno a stále nic. Azbox ani nevidím v síti. Firmware 5020. Díky za každou radu.