Sekanie obrazu
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Sekanie obrazu
Zdravim vsetkych,
prosim Vas som zaciatocnik a mam problemy z azboxom Elite HD, fw 0.9.4890, multiCAS v1.62E-C07. V primaci pouzivam dekodovaciu UPC Direct. Moj problem spociva v pravidelnom mrznuti obrazu cca 1-2 krat za minutu (zobrazi sa hlasenie o zakodovanom kanale na 2-10s). Pokial pouzijem Irdeto CAM modul vsetko funguje bez problemov (avsak takto nedokazem rozbehat zdielanie karty). Vyskusal som uz viacero fw aj multiCAS. Neviete mi poradit co s tym? Vopred vdaka.
prosim Vas som zaciatocnik a mam problemy z azboxom Elite HD, fw 0.9.4890, multiCAS v1.62E-C07. V primaci pouzivam dekodovaciu UPC Direct. Moj problem spociva v pravidelnom mrznuti obrazu cca 1-2 krat za minutu (zobrazi sa hlasenie o zakodovanom kanale na 2-10s). Pokial pouzijem Irdeto CAM modul vsetko funguje bez problemov (avsak takto nedokazem rozbehat zdielanie karty). Vyskusal som uz viacero fw aj multiCAS. Neviete mi poradit co s tym? Vopred vdaka.
-
- Nováček
Re: Sekanie obrazu
newcs + mgcamd a vše jede OK
AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
-
- Nováček
Dakujem za radu avsak nepomohlo. Nainstaloval som newcs+mgcamd v1.35a. Deaktivoval som multicas a aktivoval newcs a mgcamd. V priority som presunul newcs na prve miesto a na druhe mgcamd. Primac som restartoval avsak v tejto konfiguracii ostali programy zakodovane (vobec nejdu). Zabudol som na nieco, treba este nieco ine nainstalovat?
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Mgcamd 1.35a je v pořádku, asi máš špatnou verzi newcs. Ne všechny jsou určeny pro vnitřní čtečku. Stáhni si verzi full.vilo007 píše:Dakujem za radu avsak nepomohlo. Nainstaloval som newcs+mgcamd v1.35a. Deaktivoval som multicas a aktivoval newcs a mgcamd. V priority som presunul newcs na prve miesto a na druhe mgcamd. Primac som restartoval avsak v tejto konfiguracii ostali programy zakodovane (vobec nejdu). Zabudol som na nieco, treba este nieco ine nainstalovat?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Ako poznam ze je full? Newcs som stahoval z primaca pluginy-openxcas-download executable a link islaremota.com/aza. Vsetko sa stiahlo a nainstalovalo v poriadku. Da sa to skontrolovat?
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Na islaremota najdeš newcs full.tgz
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
- Nováček
Vymazal som vsetky pluginy a stiahol a nainstaloval full newcs aj mgcamd. Oba aktivoval, restartol box a programy su stale kodovane.
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
soubory newcs.xml a newcamd.list jsi kontroloval zda jsou správně nastavené? Někdy se nemusejí shodovat. Nejdi je přes ftp a pověs je sem.
Ještě není na škodu mrknout do ignore.list a priority.list
Ještě není na škodu mrknout do ignore.list a priority.list
AZBox Premium-E2
- cvoky007
- Mírně pokročilý
stiahni si zalohy odtial viewtopic.php?f=159&t=4031 (posledny prispevok)vilo007 píše:Vymazal som vsetky pluginy a stiahol a nainstaloval full newcs aj mgcamd. Oba aktivoval, restartol box a programy su stale kodovane.
alebo rovno stiahni download/file.php?id=4425
zakaz multicas a povol newcs a mgcamd
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8
-
- Nováček
Cvoky dakujem :31.
Po nahrani uvedenej zalohy to funguje. Mam este jeden dotaz na zdielanie. Precital som toho tuna na fore vela, ale mam v tom trochu hokej. Viete mi dat postup najlepsie krok za krokom ako mozem zdielat kartu medzi azboxom a opticum hd403 (azbox HD elite by mal byt server a opticum klient). Viem, ze v azboxe by som mal ist do plugins-openxcas-camd setup-newcs-smardcard interface a tu nastavit konfiguraciu serveru. Ale ja tu cez menu nemam akukolvek moznost nieco spravit. Treba to urobit cez FTP? Ak ano ako? Vopred vdaka.
Po nahrani uvedenej zalohy to funguje. Mam este jeden dotaz na zdielanie. Precital som toho tuna na fore vela, ale mam v tom trochu hokej. Viete mi dat postup najlepsie krok za krokom ako mozem zdielat kartu medzi azboxom a opticum hd403 (azbox HD elite by mal byt server a opticum klient). Viem, ze v azboxe by som mal ist do plugins-openxcas-camd setup-newcs-smardcard interface a tu nastavit konfiguraciu serveru. Ale ja tu cez menu nemam akukolvek moznost nieco spravit. Treba to urobit cez FTP? Ak ano ako? Vopred vdaka.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Čítať,čítať,čítať.
Vo všetkých zálohách je to v newcs takto - aj keď to neni zopakované pri každej / posledná veta
Vo všetkých zálohách je to v newcs takto - aj keď to neni zopakované pri každej / posledná veta
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
PetrT30
- Mírně pokročilý
Myslím, že jsi přečetl jen nadpisy z tohodle fóra a na zbytek ses vykašlal. Jinak by jsi věděl, že se server nebo klient na AZtu konfiguruje přes FTP.
Ten druhý box neznám.
Ten druhý box neznám.
AZBox Premium-E2
-
- Nováček
- cvoky007
- Mírně pokročilý
opticum hd403 - mal som ho davnejsie v ruke, nastavis klienta newcamd, ip adresu servera, port na ktorom bezi newcs server, meno, heslovilo007 píše:Cvoky dakujem :31.
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8