Moje skusenosti s ICE kartou su taketo. Mam azbox hd elite v nom bol najnovsi multicast .1.62E , pocas 20 dni fungovala karta vyborne, po 20 dnoch a zaregistrovani karta vypisovala uz len zakodovane, tak som hu dal do obchodu so satelitmy kde hu vlozili do orig. irdeto citacky a za 3 hodiny a x krat refreshnuti prisli zapisy, potom karta isla mesiac a znova vypisala zakodovane. Skusal som vsetko , vsetky verzie multicasu, dokonca mi tu na fore pomohli nastavit aj oscam ale nic neslo. Potom sa satelit dostal do dalsieho obchodu so satelitmy kde technici hovorili ze tam oscam funguje ale ze to nemaju vyskusane, a dali tam
MULTICAST V1.00 :shock: (stalo to 2 eura , a mohol som to doma sam spravit ,ale bohuzial to vybavovali rodicia

).Neveril som ze cez tu verziu to pojde , ale skusil som reautorizaciu karty cez stranku skylinku a zapol ct1 a nechal zapate celu noc, ale bohuzial nic neslo. Na druhy den som skusil posldnu vec ktoru este poradili ked davali multicast , ze treba zavolat do skylinku a poprosit o refresh.Tak som zavolal a operatorka mi povedala klasicky postup( vypat sat. zo zastrcky,vytiahnut kartu, znova vlozit,zapat a naladit ct1

) A asi tak po hodine n moje prevapenie sa karta chytila a idu vsetky programy. Len otazne je ci nabuduce dojdu na kartu zapisy ,ale skylink linka to isti.