Čtečka karet nebo CI slot s CAM modulem

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Highlander
Nováček
Nováček

Čtečka karet nebo CI slot s CAM modulem

Příspěvek od Highlander »

Chtěl bych se zeptat, zda stačí čtečka karet nebo je lepší použít CI slot s CAM modulem. Máte s tím zkušenosti?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Čtečka karet nebo CI slot s CAM modulem

Příspěvek od dempsey »

Stačí čítačka, ale budeš ju musieť správne nastaviť

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Highlander
Nováček
Nováček

Čtečku mám, snad vše i funguje, jen někdy mám pocit, že při "nastartování" přístroje se objeví zakódováno. Jak přepnu na další program a zpět, vše běží OK. Ale děje se to jen občas. Ptal jsem se, zda by se toto CAM modulem odstranilo.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Toto by bola debata na dlhšie. Niektorí užívatelia jednoducho píšu že majú nejaký problém a neobťažujú sa s tým aby uviedli konfiguráciu akú používajú. Preto sa stáva - u mňa pravidelne že Tí ktorí by aj chceli pomôcť - ani nereagujú.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Highlander
Nováček
Nováček

Mám AZBOX premium HD+ s FW 0.9.4690 a verzí MultiCAS-v162D-B10. Původně jsem měl problém s nahráváním, ale to bylo způsobeno verzí 162B, těď už jsem spokojenější. Přístroj mám měsíc, relativně vše chodí. Jen občas to zakódováno (můj odhad tak 30%), zejména po restartu. Přepnutím to jde v pořádku.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak to robí po reštarte tak žiadny problém nemáš. :)

Obrázek
Highlander
Nováček
Nováček

Ano, stává se to po restartu. Chápu li to dobře, je to běžné. Pochopil jsem, že by zlepšení měly přinést nové verze FW. Je to tak? Jinak jak říkám, jsem vcelku spokojen :-)

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

zlepseni ti prinese ako vacsine ludom newcs + mgcamd namiesto multicas-u.

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

viem ze peniazky sa daju investovat i lepsie, ale ja ti odporucam CAM Modul .... mam kamarata, ktory sa velmi dlho trapil s sw u AzBoxu, nakoniec (aj vdaka rade na tomto fore) si kupil Cryptoworks Eurocam (cerveny) a odvtedy mi ani raz nespomenul neake problemiky ohladom "Zakodovane" alebo restart pluginov...

co som videl v roznych shopoch na internete tak tento modul sa da zohnat uz od 28.89 EUR .... ak by si predsa len potreboval tip kde to kupit tak napis "SZ" poslem link

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Podle mne jsou jen dvě možnosti. Buď to umíš správně nastavit a ušetříš za CAM nebo to neumíš nastavit a musíš si CAM koupit. Obě možnosti skýtají provoz bez problémů. Používám NewCS+MgCamd od začátku a jakmile se mi to podařilo správně nastavit (i díky tomuto fóru), problém nemám. Bez ohledu na verzi FW.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Highlander
Nováček
Nováček

Rád bych si to nastavil, ale jak? Stahl jsem si to, ale nějak mi to nefumguje. Tak mám multicas .... Hledám, ale zatím buď nechápu, nebo nenacházím. Ale díky

satsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od satsk »

napis co si si stiahol, a hlavne ci si stahoval dempseyho zalohu /najdes v emu pluginoch tu na fore/ alebo si stiahol priamo z azboxworld

AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
nw.hori
Nováček
Nováček

Příspěvek od nw.hori »

satsk píše:napis co si si stiahol, a hlavne ci si stahoval dempseyho zalohu /najdes v emu pluginoch tu na fore/ alebo si stiahol priamo z azboxworld
hoj, všude čtu o dempseyho záloze ale ještě jsem ji nenašel :-(

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

nw.hori píše: hoj, všude čtu o dempseyho záloze ale ještě jsem ji nenašel :-(
Tady toto téma:
viewtopic.php?f=159&t=4031

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

nw.hori píše:
satsk píše:napis co si si stiahol, a hlavne ci si stahoval dempseyho zalohu /najdes v emu pluginoch tu na fore/ alebo si stiahol priamo z azboxworld
hoj, všude čtu o dempseyho záloze ale ještě jsem ji nenašel :-(
dempseyho zálohu nehledej, víš Dempsey to je tady takovej chlápek s bouchačkou a mohl by tě zastřelit když to nenajdeš!

raději hledej MGCAMD v sekci download-AZbox,emu plugginy,mgcamd a tam ti to ten chlápek Dempsey naservíroval až pod nos

EDIT: navíc jsem nebyl přesnej a ten link nahoře to je ono

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“