nastavení DES klice u SATelity 2000HD

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
ipreclik
Nováček
Nováček

nastavení DES klice u SATelity 2000HD

Příspěvek od ipreclik »

Mam prijimac SATelita 2000HD a dostal jsem pripojovaci udaje k sdileni v protokolu Newcamd od majitele cardserveru. Bohuzel jeho DES klic je sestava pismen a cislic, coz se taky pouziva, ale na DO SATelity 2000 HD mi vubec neslo takovy DES klic nastavit, sly tam pouze zadat jen cislice. V prijimaci mam posledni firmware V1.06B9 z 30. 7. 2010!!! Nevite nahodou, jestli tam jde takovy DES klic zadat bud pres DO nebo pres nejaky software v PC?

Majitel cardserveru si asi u sebe DES klic nebude chtit menit vzhledem k tomu, ze tam ma vic klientu a zkomplikoval by si tak situaci. Ale v nejhorsim se ho zkusim poptat, zda by si ten DES klic neupravil do ciselne podoby, pokud by to SATelita 2000 HD neumela zadnym zpusobem.

ipreclik
Nováček
Nováček

Re: nastavení DES klice u SATelity 2000HD

Příspěvek od ipreclik »

Stale jsem tento problem nevyresil. Nikdo z vas nahodou nevi?

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Je pravdou že jsem to nezkoušel a momentálně nemám satelitu doma,ale co si vzpomínám dá se přeci tedka nevím přesně jesli modrým tlačítkem vyvolat tabulka kde jsou i písmena. :15: nebo se pletu :?:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

Co takhle zkusit tlačítko ok na daném řádku ?

ipreclik
Nováček
Nováček

Příspěvek od ipreclik »

Diky za pomocne odpovedi, ale nic z toho, co tu bylo receno mi nefunguje.

kanagon
Nováček
Nováček

Příspěvek od kanagon »

ipreclik píše:Diky za pomocne odpovedi, ale nic z toho, co tu bylo receno mi nefunguje.
Postav sa kurzorom na DES kluč stlač OK otvorí sa ti tabuľka kde máš písmená a číslice
V 1.04B7 je to tak. ahoj
kanagon

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“