Postup-zacatecnik
-
- Nováček
Postup-zacatecnik
Zdravim, je mozne poskytnou nejaky navod jak na emulaci tohoto pristroje? Prosel jsem prakticky cele forum, ale nejaky jednoznacny postup jsem nenasel nebo jsem tomu uplne nerozumnel. Jsem uplny zacatecnik a ted mam vic otazek nez odpovedi. (Mam tento pristroj s kartou Skylink a je pripojeno na spolecny rozvod v panelaku, puvodni firmware.) Diky vsem za ochotu, snad to pomuze vice lidem.
- ShaMan
- V.I.P.
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Postup-zacatecnik
A co chceš konkrétně emulovat ?Fugik píše:Zdravim, je mozne poskytnou nejaky navod jak na emulaci tohoto pristroje? Prosel jsem prakticky cele forum, ale nejaky jednoznacny postup jsem nenasel nebo jsem tomu uplne nerozumnel. Jsem uplny zacatecnik a ted mam vic otazek nez odpovedi. (Mam tento pristroj s kartou Skylink a je pripojeno na spolecny rozvod v panelaku, puvodni firmware.) Diky vsem za ochotu, snad to pomuze vice lidem.
Pro začátek stačí nahrát nějaký poslední firmware odsud z fóra ....
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
- Nováček
Chapu to spravne tak, ze umulaci (nahranim firmware z fora) ziskam pristroj pripraveny k prijmu a pak pomoci kodu muzu ziskat prijem kodovanych programu?ShaMan píše:A co chceš konkrétně emulovat ?Fugik píše:Zdravim, je mozne poskytnou nejaky navod jak na emulaci tohoto pristroje? Prosel jsem prakticky cele forum, ale nejaky jednoznacny postup jsem nenasel nebo jsem tomu uplne nerozumnel. Jsem uplny zacatecnik a ted mam vic otazek nez odpovedi. (Mam tento pristroj s kartou Skylink a je pripojeno na spolecny rozvod v panelaku, puvodni firmware.) Diky vsem za ochotu, snad to pomuze vice lidem.
Pro začátek stačí nahrát nějaký poslední firmware odsud z fóra ....
-
- Nováček
1) Chceš emulovat nebo sdílet kartu? Byl bys Server nebo klient ?
2) pokud se chystáš emulovat .. tak prakticky žádnné CZ/SK programy pomocí EMU nerozeběhneš .. CIGI je nagra 3
jaký paket bys chtěl emulovat?
2) pokud se chystáš emulovat .. tak prakticky žádnné CZ/SK programy pomocí EMU nerozeběhneš .. CIGI je nagra 3
-
- Nováček
Diky, za odpoved- nicmene ja to potrebuji polopaticky vysvetlit- nebo odkaz kde se to da nastudovat- je toho napsaneho vsude spousta, ale chtel bych vedet co vlastne potrebuju znat. Cekam tak radu od mistnich profiku. Diky vsem.luna píše:1) Chceš emulovat nebo sdílet kartu? Byl bys Server nebo klient ?
-
- Nováček
poradíme ti rádi .. ale musíš říct co chceš vědět ..Fugik píše:Diky, za odpoved- nicmene ja to potrebuji polopaticky vysvetlit- nebo odkaz kde se to da nastudovat- je toho napsaneho vsude spousta, ale chtel bych vedet co vlastne potrebuju znat. Cekam tak radu od mistnich profiku. Diky vsem.luna píše:1) Chceš emulovat nebo sdílet kartu? Byl bys Server nebo klient ?
Emulace CZ/SK programů už není možná ... nějakej jinej cizí balík ano ..
pokud chceš zdílet kartu musí ti někdo ke kartě poskytnout přístup ..
musíš napsat co chceš sledovat .. na jaké družici .. pak teprv je možné poradit jak na to ...
howg :)
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Takto:
Ak chceš niečo vedieť musíš sa to snažiť pochopiť.
Polopatistický prístup čakaj od dodávateľa ktorému zaplatíš. Na fóre si to buď naštuduješ a pochopíš, alebo si braný ako spammer ktorý ostatných užívateľov otravuje a to preto lebo si buď lenivý alebo nechápavý.
Takže si to trochu preber a ak tomu nerozumieš zavolaj domov profíka a zaplať mu
Ak chceš niečo vedieť musíš sa to snažiť pochopiť.
Polopatistický prístup čakaj od dodávateľa ktorému zaplatíš. Na fóre si to buď naštuduješ a pochopíš, alebo si braný ako spammer ktorý ostatných užívateľov otravuje a to preto lebo si buď lenivý alebo nechápavý.
Takže si to trochu preber a ak tomu nerozumieš zavolaj domov profíka a zaplať mu

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované