azbox hd elite sdileni karty se skystar2

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
higlander
Nováček
Nováček

azbox hd elite sdileni karty se skystar2

Příspěvek od higlander »

Jsem zacatecnik a potreboval bych poradit jak rozbehnout sdileni karty skylink (irdeto) mezi azbox hd elite a skystar2. Azbox chci mit jako server a skylink jako klienta. Zajimalo by me jaky plugin pouzit jako server a jaky klient pouzit ke skystar 2.

testoval jsem newcs, nicmene po jeho aktivovani mi nebezely kodovane programy. nekde jsem i cetl, ze to s touto kartou nebezi. je to pravda?

fw v azboxu mam 4890, u verzi 5006 a 5020 jsem nemohl prehravat veci nahrane azboxem na externim disku.

v pc mam w7 64 bit a jako program na prohlizeni pouzivam progdvb v 6.33

predem diky za jakoukoliv radu.

hades
Nováček
Nováček

Re: azbox hd elite sdileni karty se skystar2

Příspěvek od hades »

Tento problém se nedávno řešil na skystar fóru a v podstatě se účastnící k žádnému řešení nedobrali. ICE karta v newcs nejede a oscam pro Azbox je zatím ve vývoji. Dotyčný to vyřešil tak, že ICE kartu vyměnil s kámošem za starou CW kartu Skylink. Toto sdílení jede v pohodě. Já sám mám v Azboxu kartu Cslink, pluginy newcs a mgcamd a na PC v AltDVB používám plugin WinCSC. Jede to jedna báseň.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
vriki
Nováček
Nováček

Příspěvek od vriki »

Ja používam DVBviever s pluginom Acamd 0.6.1.0. Na AZ boxe mám ale staru CW kartu v kombinácii mgcamd+newcs. Funguje bez problémov!

higlander
Nováček
Nováček

Příspěvek od higlander »

hmm
2x spatne
poprve jsem si koupil linuxovej kram co neumi byt server a podruhe dojedu na novinku jako je ice.

higlander
Nováček
Nováček

Příspěvek od higlander »

hades píše:Tento problém se nedávno řešil na skystar fóru a v podstatě se účastnící k žádnému řešení nedobrali. ICE karta v newcs nejede a oscam pro Azbox je zatím ve vývoji. Dotyčný to vyřešil tak, že ICE kartu vyměnil s kámošem za starou CW kartu Skylink. Toto sdílení jede v pohodě. Já sám mám v Azboxu kartu Cslink, pluginy newcs a mgcamd a na PC v AltDVB používám plugin WinCSC. Jede to jedna báseň.
skystar forum(www.skystar2.info) jeste bezi? me to hlasi ze je tam vir.

hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Fórum běží,ale je v těžkém úpadku. Vir to hlásí jen tehdy, pokud se někdo pokusí vyhledávat. Polovina příspěvků je spam. Byl jsem tam členem od samého začátku, pod jiným nickem. Ovšem v době, kdy jsem si koupil první SS2 kartu, uměly emulaci i sharing přes LAN snad jen Dreamboxy a PC karty. Dneska to umí každá šunka, proto ten úpadek.
Pokud jde o ICE karty, je problém v tom, že Skylink byl příliš aktivní a s touto kartou přišel jako první. Tvůrci různých emulátorů mají ČR někde úplně u pr.... Pokud by takového karty distribuovala např. Premiere, už by to jelo.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
higlander
Nováček
Nováček

Příspěvek od higlander »

hades píše:Fórum běží,ale je v těžkém úpadku. Vir to hlásí jen tehdy, pokud se někdo pokusí vyhledávat. Polovina příspěvků je spam. Byl jsem tam členem od samého začátku, pod jiným nickem. Ovšem v době, kdy jsem si koupil první SS2 kartu, uměly emulaci i sharing přes LAN snad jen Dreamboxy a PC karty. Dneska to umí každá šunka, proto ten úpadek.
Pokud jde o ICE karty, je problém v tom, že Skylink byl příliš aktivní a s touto kartou přišel jako první. Tvůrci různých emulátorů mají ČR někde úplně u pr.... Pokud by takového karty distribuovala např. Premiere, už by to jelo.
me to vir hlasi na firefoxu, ted jsem to testoval na ie a nehlasi mi to ani kdyz vyhledavam. v upadku je to kvuli odpadnuti diginy. btw posledni veta je hodne potesujici. :12:

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“