SCART + zoradenie programov

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
-daggy-
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

SCART + zoradenie programov

Příspěvek od -daggy- »

Zdravim, hladal som odpovede na moje otazky, ale zial nepodarilo sa mi nic najst, ale asi to uz bolo tuna riesene, tak prosim o prepacenie ze zakladam novu temu.
Mam AZ BOX Premium HD plus.
Moj prvy problem sa objavil dneska, nedopatrenim som dal zoradit programy podla abecedy a teraz nemozem vratit zoznam favoritnym programov do povodneho stavu. Mam tam moznost podla abecedy alebo frekvencie. Inu moznost nemam. Mozem to znova nahrat do boxu cez MAZe, ale dufam ze existuje nejaka moznost vratit Favorites do takeho stavu ako som mal zoradene programy bez nutnosti pouzit MAZe.
Druhy problem sa objavil ked som skusal nejako napravit vyssie spomenuty omyl. Mam zatial box pripojeny na TV cez SCART, dodnes to fungovalo tak ze po vypnuti boxu naskocil na telke povodne naladeny program z kablovky, no teraz ak vypnem cez dialkove AZ Box, tak na TV mam iba "tmu", nenaskoci program, ktory ma bezat na prave zvolenom kanale. Ak zapnem AZ Box, tak mi bezi prave naladeny program v AZ Boxe. Len to vypnutie nejako neslape tak ako ma. A uznate ze vypinat AZ Box ak chcem pozerat kablovku sietovym vypinacom nie je to prave orechove. :cry: Dakujem vopred za rady.

AZ Box Premium HD plus, PC so SkyStar HD2 + DVB Dream + motor Optibox, NTB s QQ-Box na ALT-DVB
-daggy-
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: SCART + zoradenie programov

Příspěvek od -daggy- »

Tak na druhu cast otazky si odpoviem sam, po par minutkach som na to prisiel ze som mal v nastaveniach Resolution - SCART - PAL nastavene namiesto CVBS RGB, uz mi po vypnuti AZ Boxu naskoci kablovka. Tak ostava uz len to zoradenie kanalov.

AZ Box Premium HD plus, PC so SkyStar HD2 + DVB Dream + motor Optibox, NTB s QQ-Box na ALT-DVB
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: SCART + zoradenie programov

Příspěvek od visper »

Tam by měly být 3 možnosti: podle abecedy, podle frekvence a původní. U starších fw to původní zlobilo, ale to už je snad vyřešeno (dlouho jsem nezkoušel).
Když u scartu ustřihneš vývod 8, tak to nebude přepínat TV ani na RGB.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“