Sdílení - cccam.cfg - něco dělám špatně

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
pkorec
Nováček
Nováček

Sdílení - cccam.cfg - něco dělám špatně

Příspěvek od pkorec »

Ahoj, poprosím o radu, něco dělám špatně:
1.Server běží, je na něm nastaveno v CCcam.cfg několik uživatelů včetně mě, ostatní nemají azbox a fungují, takže server je nastaven předpokládám dobře
2.Myslel jsem, že pro připojení stačí, když vezmu CCcam.cfg se správnými údaji (C: ...atd.), přes FTP jsem ho nahrál do adresáře Plugins/openxcas/multicas ...potom AZBOX zrestartuji ....a pak že už by to mohlo fungovat
...něco dělám špatně nebo něco mi uniklo a neudělal jsem to, díky za tipy

krokodill
Nováček
Nováček

Re: Sdílení - cccam.cfg - něco dělám špatně

Příspěvek od krokodill »

Mrkni se sem, máš to od dempseyeho pěkně popsané :D : http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =76&t=4562

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

..díky, tak jsem trochu popojel, vlezl jsem do nastavení v tom Multicas, tam jsem načetl konfiguraci modrým tlačítkem, takže mám nastaveno Client CCcam - port login ...a když jsem restartoval AZbox a vlezl jsem na sledování tv tak už to aspon mělo snahu se připojit na server1 - pak teda vypíše Connection Failed a šlus. Tady mě opět dochází invence, kontroloval jsem číslo portu, login heslo, ale myslím že mám vše ok. Plugin jsem taky zrestarovat nezapomněl.

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

Neviem, v com spociva tvoj problem, ak tam chces vlozit len C-cko, tak najjednoduchsie sa to da cez MulticasEdit, samozrejme potom aktivovat multicas,vsetko ostatne vypnut, okrem internetu.

pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

...no můj problém je ted hlavně ten, že nevím jaký mám problém :-)
...CCcam.cfg jsem modrým tlačítkem vložil, plugin zrestartoval, údaje zkontroloval (login, port, IP, heslo), TV má snahu se na server připojit, ale Connection failed :-( No a problém je že ted netuším jak odladit kde soudruzi udělali chybu nebo co ještě prověřit.

pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

...takže opět jsem se posunul o krok dál
...chyba byla v konfiguráku na staně serveru, měl jsem tam ještě neupravený login.
Po opravě je situace takováto: Po najetí na TV a přepnutí na program např. čt1 se objeví opět Zakodovano....ale ted už to nehlásí Connection Failed, ale Success1/1....a na serveru jsem vidět jako že jsem připojen. Nicméně kodované programy stale nejdou.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak si chceš skontrolovať aké karty sú na serveri tak nainštaluj do PC ACC a tam v položke CAM uvidíš aké sú karty na serveri / teda ich CAID / a podľa toho môžeš zistiť stav.
Táto téma sa mi ale nezdá vhodná na diskusiu v tomto fóre. Stále viac ľudí si myslí že to je normálne ak sa to preberá na verejných fórach - to je ale veľká chyba.
Tieto veci si rieš na strane servera a už tu o tom nechcem nič čítať.
Dúfam že si rozumieme

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „Dotazy začátečníků“