Satelia 2000 hd sdílení cslink na Dreamsky 7000

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
seznamn
Nováček
Nováček

Satelia 2000 hd sdílení cslink na Dreamsky 7000

Příspěvek od seznamn »

Zdravím vás...Nemáte někdo praktické zkušenosti s nastavením sdílení mezi Satelita 2000(server) a Dreamsky 7000 (klient) v zapojení přes router...Sdílení funguje až na okamžiky, kdy se obraz na Dreamu (klient) zastaví.. Pomůže přepnutí programu, popřípadě někdy až opětovná inicializace IP adresy na Dreamu...
Satelita firmaware z 12.4, 20.5
Dreamsky 2.31
Děkuji za rady....

rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Satelia 2000 hd sdílení cslink na Dreamsky 7000

Příspěvek od rada »

Je to jednoduché. Do DSR nahraj FW 2.42 ( možná i vyšší, poslední co jsem testoval byl právě ten ), do Satelity můžeš poslední 6b9. Pak by to mělo být ok. Nejlepší fw ale není originální pro DSR, ale technocoms, jenže tam je trošku složitější nahrátí.

Ladax
Nováček
Nováček

Re: Satelia 2000 hd sdílení cslink na Dreamsky 7000

Příspěvek od Ladax »

rada píše:Je to jednoduché. Do DSR nahraj FW 2.42 ( možná i vyšší, poslední co jsem testoval byl právě ten ), do Satelity můžeš poslední 6b9. Pak by to mělo být ok. Nejlepší fw ale není originální pro DSR, ale technocoms, jenže tam je trošku složitější nahrátí.
Zdravím.
Můžeš trochu upřesnit nastavení na obou přístrojích. Mám Dreamsky 7000 a SatElita 2000HD a už to zkouším cca. 3 dny. SatElita jako server nebo i jako klient a stále nic. Pokud zapojím 2x SatElita, vše běží v pohodě. Komunikaci s DSR se mi nedaří nastavit. Zapojení jsem zkoušel jak přes switch, tak napřímo. Prosím o nakopmutí. Dík.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“