KGD - Neoficialni firmware

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: KGD - Neoficialni firmware

Příspěvek od visper »

Getepg funguje pěkně. To že některé kanály chybí až tak nevadí, načtou se z luftu. Ale je tam chyba, že Filmbox HD načte z internetu stejné programy jako Filmbox SD (přitom jsou to úplně rozdílné programy). To už se pak z luftu neopraví, takže nevím co na HD dávají.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

visper píše:Getepg funguje pěkně. To že některé kanály chybí až tak nevadí, načtou se z luftu. Ale je tam chyba, že Filmbox HD načte z internetu stejné programy jako Filmbox SD (přitom jsou to úplně rozdílné programy). To už se pak z luftu neopraví, takže nevím co na HD dávají.
To uz jsem tady psal taky,dokonce jeste na viasat nature bylo info slovinsky nebo jak.

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Taky jsem si všiml že CSfilm a KinoCS to bere jako jeden program. Možná je toho ještě víc. Pokud jste někdo v kontaktu s tím rytec.channels, zkuste jim to napsat. Kdyby se vychytaly chybky tak to bude fungovat parádně.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Pubo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pubo »

vikino píše:tak, mam ho v azhd. Ten skin je dost orezany o zbytocnosti - ramceky, pozadia apod. Nastavil som TKC - general na low, tv na medium a multimedia na high. Tak uvidime, idem to testnut. Zvuk mi nabehol normalne ok, stiahol a nastavil pluginy a addony a zatial slape ...
Edit: pred upgrade na tento fw som si urobil zalohu v MaZe. Po upgrade vratil zalohu do azhd, len je treba rucne rebootnut.
Skusam filmy v avi a mkv a zda sa ze je to stabilnejsie a plynulejsie a je mozne aj v mkv posuvat hore dole, nerozhadze sa to ani nezamrzne.
Ahoj, dnes som preskočil z verzie 4348 na 4890 a keď chcem prepnúť do Nastavenia, zobrazí sa nové logo a po pár sekundách mi samé skočí naspäť do TV. Tebe to nerobí?

Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

Me to nedela, funguje normalne. Asi bude problem jinde.

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“