cccam

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
jann
Nováček
Nováček

cccam

Příspěvek od jann »

zdravim mam na dm 500 ako server v cccam a skusam tam pripojit sat elita 2000 ale neviem ako prestne maju byt nastavenia v elite . za pomoc voprd dakujem

dst
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: cccam

Příspěvek od dst »

ip/hostname port username login..autoconnect zapnout a dat pripojit.

jann
Nováček
Nováček

Příspěvek od jann »

vsetko som nastavil ako som sa docital url .192.168.1.8,server port 12000, user dream password dream,autoconect on a dam login a stale my dava login failed . pripojeny na siet som . skusam aj vypnut ani to nepomaha. neviem kde robim chybu. skuste pomoct komu to bezi v cccame.dik

jann
Nováček
Nováček

Příspěvek od jann »

uz to ide.dik

madd_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od madd_cz »

jann píše:uz to ide.dik
kde jsi mel chybu? hlasi mi totez a nejsem schopnej to pripojit. hesla mam v poradku, sat se na internet dostane, pinga, ale stale hlasi login failed. diky

jann
Nováček
Nováček

Příspěvek od jann »

chyba bola v sieti

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

No neboj se mne to dělá taky přesně to samé mám doma v lokálu dm jako servr dva klienty Skystar a SatElitu vše zadám správně a píše mi taky login failed i když je na 100% správně.Skystar no problema ale ta SatElita tam je ten Cccam spíš k zlosti než k užitku.I když provedu novou instalaci fw tak mi začne fungovat DHCP ale jakmile tam fouknu seting tak se šprajcne a DHCP ne a ne nastartit.Ale nedám tam seting vše naskenuji znova tak mi Cccam šlape docela slušně ale nesmí se od lan odpojit pak už se mi nepřipojí leda si vše znovu zopakovat pak to zase jede do prvního výpadku internetu pak zase vše znovu a tak dokola. :arrow:

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
jann
Nováček
Nováček

Příspěvek od jann »

ja som este jednu vec postrehol . ked taham z dvoch serverov dm 500 tak karta cslink ide bez problemov ,ale karta skylink po urcitej dobe zacne sekat ale vzdy sa rozbehne. ja po vymene kariet to medzi serv. stale karta skylink. zatial som neprisiel na dovod.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Fakt tomu moc nerozumím ale už zase jede jako z praku ale nesmím odpojit od lan :idea: .

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
madd_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od madd_cz »

Co tam mas za fw? Me se to pripojit nepovedlo, tak jsem nakonec rezignoval a pripojil to na server s newcs, tam to jede bez problemu. Ale ten cccam bych chtel doresit...
AB DSR-322 píše:No neboj se mne to dělá taky přesně to samé mám doma v lokálu dm jako servr dva klienty Skystar a SatElitu vše zadám správně a píše mi taky login failed i když je na 100% správně.Skystar no problema ale ta SatElita tam je ten Cccam spíš k zlosti než k užitku.I když provedu novou instalaci fw tak mi začne fungovat DHCP ale jakmile tam fouknu seting tak se šprajcne a DHCP ne a ne nastartit.Ale nedám tam seting vše naskenuji znova tak mi Cccam šlape docela slušně ale nesmí se od lan odpojit pak už se mi nepřipojí leda si vše znovu zopakovat pak to zase jede do prvního výpadku internetu pak zase vše znovu a tak dokola. :arrow:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“