problém s kartou skylink ice

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

robael
Nováček
Nováček

Re: problém s kartou skylink ice

Příspěvek od robael »

po 20 dnoch testu v showboxe bola tma a az po registracii na skylink webe zacala karta v showboxe znova fungovat, takze predpokladam, ze nejake zapisy museli prejst.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

S newcs pre azbox ICE karta nejde a tak tam nemôžeš vidieť zápisy. Ani ako FFFF
Na fix pre ICE v MultiCASe sa spýtam

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

dempsey píše:Na fix pre ICE v MultiCASe sa spýtam
budeme viaceri radi :)

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
robael
Nováček
Nováček

Příspěvek od robael »

Tak som dal kartu do openboxu 810 s firmwarom 5.47. Karta sa rozbehla ale bezali len niektore kodovane programy (napr. nesla markiza, jojky, prima a niektore dalsie), nechal som ju bezat na CT1 ktora bezala a znovu dal reinicializovat cez skylink web, pockal 5 minut a skusil prepinat. Tentokrat bezali vsetky programy. Skusil som pozriet zapisy cez menu openboxu "podmieneny pristup":
KONZULTACIE A ZAPISY - 01 operator FFFF, zobrazuje tam end datum 16.10.2010. Nechapem preco je to len mesiac, ked to ma byt do 16.11.2010. Kartu som vlozil naspat do azboxu, hned sa rozbehla, vsetko zatial funguje ako ma, vcetne vsetkych HD programov. Budem dalej testovat a pripadne dam vediet.

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

Dempsey, Dempsey...popytaj sa prosim.....velka vdaka... :115:

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
tuti
Nováček
Nováček

Příspěvek od tuti »

Popíšu svoji zkušenost, možná to někomu pomůže. Mám ICE kartu, prvních 20 dnů fungovala na global free v interní čtečce. Pak nastala tma, tak jsem kartu zaregistroval a dal autorizovat. Nic se však nedělo, zkoušel jsem to několikrát. Ze začátku na různých programech, pak už jenom na ČT2, kde by zápisy měli nabehnout prý nejrychleji, ale stále byla tma. Zápisy na kartě bohužel zjistit nedovedu. Objednal jsem proto modul a kartu vložil do něj, pořád nic, než jsem náhodou přepnul na jiný program než ČT a vše funguje jak má, jen region je asi standardně nastaven na SK. Nevím, jestli zafungoval modul, ale ten default region mně překvapil. Jinak karta teď funguje jak v modulu, tak v čtečce přes Multicas.

Jinak mně funguje vše kromě Cinemaxu, což je divné, protože HBO jede a tyto dva programy sdílejí transpodér a měly by taky sdílet zápis na kartě. Jestli někdo má tip, v čem by mohl být problém...
- ten Cinemax už jede, nevím proč nejdříve nejel

AzBox HD Elite E2 RSI 1.6, DVB-S2 + DVB-T, motor SG-2100 USALS
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

podla mna je problem iba v tom ze po tych 20 dnoch neprejdu nove zapisy, ked si das kartu do ineho stroja, pockas na zapisy, tak by karta mala normalne fungovat ako pred tym tych 20 dni...

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

- Než přijdou prvností zápisy po global free, probíhá něco jako fotmátování karty. I Glisník psal, že vědí že toto na něktrerých strojích/modulech nefunguje dobře (dokonce i ja jimi "certifikovaných")
-Cimenax a HDO beží na rozdílný zápis, ne na stejný. Proto ti neběžely společně, ale Cinemax ti naběhl později.
- Pokud ti takto Cinemax naběhl a měl si už kartu jen v AZetku, tak to znamená, že ti už zápisy procházejí a problém byl skutečně v tom prvotním "naformátování" karty.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

Na inom fore som cital ze Skylink zmenil v hlavickach EMM nano data (8x70,predtym 8x40) na hodnoty, ktore maju vsetky ostatne CW karty.

Takze treba skusit teraz mgcamd s newcs alebo MultiCAS, mozno sa to rozbehne....

romko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od romko1 »

pneumat píše:podla mna je problem iba v tom ze po tych 20 dnoch neprejdu nove zapisy, ked si das kartu do ineho stroja, pockas na zapisy, tak by karta mala normalne fungovat ako pred tym tych 20 dni...
Tak uz mi ICE karta funguje v AzBOXe :92: a aky MultiCAS? Mam tam ten najnovsi...a v pohode...
Co sa tyka fungovania tak HD programy okrem NOvy a CTcka (HBO, FilmBOX...) mi uz nefunguju - prvych 20 dni fungovali.....

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“