Sdílení přes Multicas

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sdílení přes Multicas

Příspěvek od panborat »

Nikde jsem tu nenašel postup jak zprovoznit sharing na 2 AZB přes Multicas. Mohl by mě prosím někdo trochu nasměrovat. Předem moc díky !!
1) Předpokládám, že u Multicas se vše nastavuje pouze přes dálkový ovladač v menu smartcard spliter
2) Je možné Multicas jako server použít i přes veřejnou síť (a router), nebo jen domácí/interní síti?
3) Co se nastavuje na serveru a co na clientu? (u serveru jsem neobjevil vůbec možnost zadat klienta, je tam jen port)
4) Jde Multicas využít jako klient pro server kde je spuštěný NEWCS 1.20? (mode client newcamd ??)

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sdílení přes Multicas

Příspěvek od theruck »

ono navody tu moc nenajdes ale ked budes vela citat tak to pochopis a nastavis to. zivot je tazky clovece. necakaj ze vsade bude vsetko na podnose predlozene

1. asi zle
2. ano. ved sa nad tym zamysli. to nieje limit multicasu ale toho aku mas infrastrukturu a pripojenie...
3. na serveri nastavis klienta a na klientovi server. tak ako pri vsetkom
4. neviem odpovedat

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já odpovím 4) ano, jde to ale dlouho jsem to nezkoušel mgcamd se mi zdá spolehlivější.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

4) Úspěšně otestováno a funguje na jedničku - způsobem:
Home -> Plug-ins -> [as described above...] -> MultiCAS -> Smart Card Splitter and CS.
Change the following, using your REMOTE:
-change the Mode to Client Newcamd
- setting ala mgcamd
(vše přes ovladač)

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“