problém s kartou skylink ice
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
problém s kartou skylink ice
zdravím, od 13.8. mám registrovanú skylink ice kartu, dnes sa mi zablokovali všetky program SR a CR, plus bonusove promo na 2 mesiace. na strankach providera je riadne prihlasena a v platnosti do 13.10., pouzivam ju v azbox elite /verzia fmw 5006/, doteraz cez multicas.
- viem ze sa tu rozne a viacmenej podobne temy preberali uz mnoho krat, ja som toho uz vela presiel, ale tak trocha sa v tom uz stracam, takze ocenil by som postup krok po kroku
... pre blizsie info - ako plug-ins mam znamu zalohu od dempseyho /bez zápisov, tie som ale povolil/. K tomu aby som zdielal 1 kartu s 2 azboxami som sa zatial nedostal a co som si precital, ani neviem ci by to islo pre tento typ karty. Zatial som mal newcs a mgcamd vypnute, cize so vyuzival multiCAS. Ten som dnes viac krat preinstaloval a tak isto reinicializoval, zatial nic nepomohlo a stale mam vsetko zakodovane.
ak sa pozriem cez newcs na zoznam programov, tabulka je prazdna a vlastne si neviem aktualne rady, tak ak niekto vie co by pomohlo, napiste nieco uzitocne
- viem ze sa tu rozne a viacmenej podobne temy preberali uz mnoho krat, ja som toho uz vela presiel, ale tak trocha sa v tom uz stracam, takze ocenil by som postup krok po kroku
... pre blizsie info - ako plug-ins mam znamu zalohu od dempseyho /bez zápisov, tie som ale povolil/. K tomu aby som zdielal 1 kartu s 2 azboxami som sa zatial nedostal a co som si precital, ani neviem ci by to islo pre tento typ karty. Zatial som mal newcs a mgcamd vypnute, cize so vyuzival multiCAS. Ten som dnes viac krat preinstaloval a tak isto reinicializoval, zatial nic nepomohlo a stale mam vsetko zakodovane.
ak sa pozriem cez newcs na zoznam programov, tabulka je prazdna a vlastne si neviem aktualne rady, tak ak niekto vie co by pomohlo, napiste nieco uzitocne
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: problém s kartou skylink ice
vyskusaj MultiCAS v.1.62E-A08, niekto pisal, ze v tom mu ICE ide.
viewtopic.php?f=159&t=3004&start=45
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
o.k., skusim, som aktualne mimo domu
... ale aj tak nechapem, preco by mi to zrazu prestalo ist, do dnes som nemal problem. A preco mam tabulku zo zoznamom programov povolenych programov prazdnu, no dam vediet, ci som sa rozbehol
... ale aj tak nechapem, preco by mi to zrazu prestalo ist, do dnes som nemal problem. A preco mam tabulku zo zoznamom programov povolenych programov prazdnu, no dam vediet, ci som sa rozbehol
-
- Nováček
stiahol som si popisanu verziu, ale ak to chcem rozbalit, vypisujeme mi to chybu - nieco mi uslo? ma to nejaky speci postup?
- pneumat
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ano posledna verzia v ktorej mi ide ICE karta je verzia o ktorej pises, mgcamd+newcs som nerozchodil, a kdesi som to tu aj cital ze ICE kartu zatial newcs nevie obsluzit...vikino píše:vyskusaj MultiCAS v.1.62E-A08, niekto pisal, ze v tom mu ICE ide.
to marek00008: instaloval som tu verziu z niektoreho servera priamo cez menu prijimaca, ak to nenajdes, mozem to pozriet
95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
-
- Nováček
to pneumat: no tak to by si moc pomohol, bo zo serveru islaremota sa mi nepodarilo nalistovat zadne plug-ins k multiCAS a azbox-u je vyssia verzia, ta nefunguje
-
- Nováček
o.k., našiel som danu verziu, rozbalil som to, vypol multiCAS v AZete cez ftp nakopiroval do adresara multiCAS vsetko zo stiahnuteho suboru a znovu aktivoval multiCAS v AZete... asi je vsetkym jasne, ked sa tak rozpisujem ze mi to nejde
kde robim chybu? dajte radu lebo vyskocim z okna
mozno to cele robim zle, ale neviem v akej podobe mam mat ten subor na usb-cku, aby mi to dokazal naimportovat z ponuky v azete
kde robim chybu? dajte radu lebo vyskocim z okna
mozno to cele robim zle, ale neviem v akej podobe mam mat ten subor na usb-cku, aby mi to dokazal naimportovat z ponuky v azete
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- pneumat
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Skus niektory z tychto odkazov, staci nakopirovat cez ftp do /plugins/openxcas, aspon myslim, nie som teraz pri boxe a potom ist cez menu download executable v openxcase
95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
- schmegea
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni to z menu azboxu z adresy "http://server.az-box.co.uk/cams", pokud neumíš zadat adresu, přikládám v příloze hotový adons.conf, který si nahraj do Openxcas
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
- Nováček
ano, dík, na tej adrese som stiahol a nainstaloval tu verziu multiCAS, ale nejde
napise "karta sa incializuje" a nejde to, kde moze byt este chyba?, pred chvilou som este na skylinku reinicializoval kartu, teda to len skusam, ci to nepomoze - a nic
napise "karta sa incializuje" a nejde to, kde moze byt este chyba?, pred chvilou som este na skylinku reinicializoval kartu, teda to len skusam, ci to nepomoze - a nic
-
- Nováček
Mal som ten istý problém. Používam poslednú zálohu od Dempseyho a v sobotu všetko vypadlo. Dal som kartu do modulu Cryptoworks a nastavil na ČT2. Prišli zápisy a už to ide. Pritom sa tam píše , že idú aj zápisy.
-
- Nováček
Dakujem vsetkym za rady, aktualne ficim na nejakej starej cs karte, bez CA modulu to asi nepojde
-
- Nováček
Mam taky isty problem... mam kartu ICE a doteraz MultiCAS na AzBOX Premium fungoval bez problemov... dnes sa snazim rozchodit zakladnu ponuku TV programov a ani tuk...
Vyskusal som MultiCAS verzie: 1.00, 1.61, 1.62D-A01, 1.62D-A08, 1.62E-A08, 1.62E-A11, 1.62E-A12...a nic..
Reautorizoval som kartu na stranke skylink a nic....
Vdaka za pomoc...
Edit: sformatoval som Azbox, nainstaloval novy FW 5020, nasledne tovarenske nastavenie, oskenoval satelit (aspon zopar TP), nahodil MultiCAS v.1.62E-A08 a nic...

Vyskusal som MultiCAS verzie: 1.00, 1.61, 1.62D-A01, 1.62D-A08, 1.62E-A08, 1.62E-A11, 1.62E-A12...a nic..
Reautorizoval som kartu na stranke skylink a nic....
Vdaka za pomoc...
Edit: sformatoval som Azbox, nainstaloval novy FW 5020, nasledne tovarenske nastavenie, oskenoval satelit (aspon zopar TP), nahodil MultiCAS v.1.62E-A08 a nic...

AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
-
- Nováček
Zdravim, mam podobny problem a chcel by som poprosit o Vasu radu. Azbox elite, firmware 0.9.5020, Demseyho zaloha pluginov (MultiCAS v1.62D-A09,#mgcamd 1.34c,#newcs 1.20 RC3), nova karta Skylink ICE.
Karta bola u kolegu v showboxe a po skonceni 20-dnoveho testu, t.j. vcera presli zapisy v showboxe po registracii karty na dvojmesacne promo, karta fungovala ako v showboxe, tak aj u mna po vlozeni do azboxu (zapisy som ale cez vypis z karty nekontroloval). Vsetko fungovalo bezproblemov vcera aj po vypnuti/zapnuti, reboote azboxu.
Dnes rano som zapol azbox a tma. Vsetky programy kodovane okrem CT24, TA3. Skusil som pozriet zapisy na karte cez povolene newcs a 192.168.x.x:1001, ale tabulka je prazdna. Reinstalacia pluginov a nasledny restart nepomohol. Nasledne reinicializacia karty cez skylink stranku taktiez nepomohla. Program je nastaveny na CT2, napise "karta sa inicializuje" a dalej len kodovane, nechal som to tak 10-15 minut a nic. Chcem sa opytat, aku odskusanu verziu Multicas pouzit pre tuto kartu, alebo je vhodny nejaky iny plugin? Daju sa pozriet zapisy na karte aj inak ako cez 192.168.x.x:1001 s povolenym newcs?Pripadne mam dat kartu do ineho starsieho pristroja aby zapisy po reinicializacii presli? Mam k dispozicii openbox 810, alebo uz spominany showbox 300 u kolegu. Myslite, ze je mozne, ze vcera presli zapisy na dvojmesacne promo, ale s platnostou len do dnes? Inak si neviem vysvetlit, preco karta vcera fungovala a dnes uz nie. Poradite prosim? Vopred dakujem za akukolvek radu.
Karta bola u kolegu v showboxe a po skonceni 20-dnoveho testu, t.j. vcera presli zapisy v showboxe po registracii karty na dvojmesacne promo, karta fungovala ako v showboxe, tak aj u mna po vlozeni do azboxu (zapisy som ale cez vypis z karty nekontroloval). Vsetko fungovalo bezproblemov vcera aj po vypnuti/zapnuti, reboote azboxu.
Dnes rano som zapol azbox a tma. Vsetky programy kodovane okrem CT24, TA3. Skusil som pozriet zapisy na karte cez povolene newcs a 192.168.x.x:1001, ale tabulka je prazdna. Reinstalacia pluginov a nasledny restart nepomohol. Nasledne reinicializacia karty cez skylink stranku taktiez nepomohla. Program je nastaveny na CT2, napise "karta sa inicializuje" a dalej len kodovane, nechal som to tak 10-15 minut a nic. Chcem sa opytat, aku odskusanu verziu Multicas pouzit pre tuto kartu, alebo je vhodny nejaky iny plugin? Daju sa pozriet zapisy na karte aj inak ako cez 192.168.x.x:1001 s povolenym newcs?Pripadne mam dat kartu do ineho starsieho pristroja aby zapisy po reinicializacii presli? Mam k dispozicii openbox 810, alebo uz spominany showbox 300 u kolegu. Myslite, ze je mozne, ze vcera presli zapisy na dvojmesacne promo, ale s platnostou len do dnes? Inak si neviem vysvetlit, preco karta vcera fungovala a dnes uz nie. Poradite prosim? Vopred dakujem za akukolvek radu.
- shibal
- Mazák
Nejspíš ti včera u kámoše taky nic neprošlo a jeli jste pořád ještě na 20-ti denní globalfree.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX