sekanie kanalov

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
ArcturusTO
Nováček
Nováček

sekanie kanalov

Příspěvek od ArcturusTO »

hosi po tyzdni pouzivania som narazil na mensi problem...

ked prepnem kanal napriklad prima cool pozeram a po 15-45 seckundach mi trhne obraz o 10 sekund znova ale na dlhsie a za dalsich 10-15 sekund sekne znova vtedy nabehne aj napis zakodovano na 3-5 sekund a potom sa to znova rozbehne a po chvili zas...

mam nainstalny MultiCAS_v162E-A11 z azboxworldu a odtial mam nahodeny aj config pre multiCAS pretoze bez neho mi nebezala emulacia...

kartu mam skylink .. mam aj staru aj novu ICE kartu u obidvoch je to to iste...

skusal som uz vsetko co ma napadlo... reinstal pluginov, pouzil som aj tie co su tu na download ale bez vysledku

za kazdu radu budem moc vdacny

.:.:.AZBox Premium HD+, E2 RTI 1.7.:.:.
.::: Umenie života spočíva v tom, správne sa rozhodnúť, na čo sa vysrať! :::.

Obrázek
Geoo
Nováček
Nováček

Re: sekanie kanalov

Příspěvek od Geoo »

Zdar mi pomohlo přejít na pluginy mgcamd,newcs. MultiCAS jsem uplně vypnul....

mgcamd
newcs
#MultiCAS

zkus taky jsem se trápil než jsem se to tady dohledal...

;)

okverd
Nováček
Nováček

Příspěvek od okverd »

Mne to taky sekalo... tak jsem preinstalovat firmware na oficialni 0.9.3877 a pak spatky na 0.9.5020 a jeste jsem zapnul exelerarii a uz to neseka.
Ale taky muzes mit problem v nastaveni internetu....

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

okverd píše:Mne to taky sekalo... tak jsem preinstalovat firmware na oficialni 0.9.3877 a pak spatky na 0.9.5020 a jeste jsem zapnul exelerarii a uz to neseka.
Ale taky muzes mit problem v nastaveni internetu....
Chvíli mi trvalo než jsem to slovo "exelerarii" pochopil :D .... Akceleraci raději nezapínejte, už se tu ozvali aspoň 3 uživatelé, kteří pak rozchození boxu museli řešit servisně.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
pogo8303
Nováček
Nováček

Příspěvek od pogo8303 »

Geoo píše:Zdar mi pomohlo přejít na pluginy mgcamd,newcs. MultiCAS jsem uplně vypnul....

mgcamd
newcs
#MultiCAS

;)
mám stejný problém se sekáním - nová (bílá) karta, zápisy příšly (předtím jsem nechal pouze zapnutý multicas a newcs+mgcamd vypnul). Docela hodně se seká, třeba každých 2-3 minuty napíše klidně na minutu zakódováno. Když zkusím zapnout mg+newcs a vypnout multicas, tak nejede vůbec...

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

tak to máš asi špatně nakonfigurovaný newcs+mgcamd, protože většině (aspoň podle toho co zde píší) tak to jede dobře

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
pogo8303
Nováček
Nováček

Příspěvek od pogo8303 »

tak to jsi mi opravdu poradil. To bych fakt netušil, že mám něco špatně nastavený...

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

na fóru je to zde popsané už několikrát, sám jsem si to musel taky pohledat jak to nastavit, jinak zkus použít tuto zálohu od dempseyho viewtopic.php?f=159&t=4031

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Geoo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Geoo »

tear12 píše:na fóru je to zde popsané už několikrát, sám jsem si to musel taky pohledat jak to nastavit, jinak zkus použít tuto zálohu od dempseyho viewtopic.php?f=159&t=4031
Ja jsem se s tím fakt trápil.. pak jsem nahodil pluginy od dempsyho .. vypnul multiCAS zapnul mg a newcs .. a vše jede jak má... a kartu mam taky bílou HD promo 2měsíce... fw 5020 (sice prodlevy jsou při přepnutí někdy pomalejší ale hlašku kodovaně vídím jen sporadicky... zatím :D

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

pogo8303 píše:
Geoo píše:Zdar mi pomohlo přejít na pluginy mgcamd,newcs. MultiCAS jsem uplně vypnul....

mgcamd
newcs
#MultiCAS

;)
mám stejný problém se sekáním - nová (bílá) karta, zápisy příšly (předtím jsem nechal pouze zapnutý multicas a newcs+mgcamd vypnul). Docela hodně se seká, třeba každých 2-3 minuty napíše klidně na minutu zakódováno. Když zkusím zapnout mg+newcs a vypnout multicas, tak nejede vůbec...
Mám od dříve odzkoušeno, že u některých verzí MultiCAS je nutné po přechodu na newcs provést reboot. Jinak newcs nenaskočí.
Já používám zcela bez problémů newcs, žádné sekání se nekoná. Doplním jen drobnost, pro kvalitní příjem je potřeba mít také dobře nastavenou parabolu. Již jsem se setkal, že příčina sekání nebyla v SW, ale v signálu na hraně, stačilo dosměrovat parabolu.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
pogo8303
Nováček
Nováček

Příspěvek od pogo8303 »

tak jsem si s tím včera ještě hrál, zjistil jsem, že zálohu mám staženou nejnovější, pro jistotu jsem znovu hodil nejnovější fw, znova nahodil stejnou zálohu a světe div se, už se to neseká. Ale je teda pravda, že prodleva při přepínání je někdy obrovská a občas se objeví i na chvilku "zakódováno".

Signálem to u mě 100% nebylo, protože v Crypto modulu chodí karta bez problémů a přepínání je bez záseků.

ArcturusTO
Nováček
Nováček

presne ten cas pri prepinani ma vie niekedy dost vytocit... aj ja som hodil origo citacku a od vtedy je klud... prave som pozeral medzi pluginmi som nasiel PRIORITY MANAGER V1.5 BY BUYUKBANG a pri popise je uvedene ze tento plugin by mohol pomoct pri zkrateni casu prepinania faktom ale je ze sa k pluginu a jeho funkcnosti nikto nevyjadril tak nvm ci to bude dobre fungovat a podla screenshotu to vyzera ze bude treba dany plugin aj nejakym sposobom nastavit hodil som to do placu do diskusie tak ak ta to zaujima mrkni sem tam do vlakna ci tam niekto na to neodpovedal mozno nam to pomoze :D

viewtopic.php?f=76&t=5882

Obrázek
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

mozes mi pls vysvetlit aku origo crw citacku si tam hodil? dik.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
ArcturusTO
Nováček
Nováček

kupil som CI modul Cryptoworks ...

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“