Nahravani CS Film

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
camaar
Nováček
Nováček

Nahravani CS Film

Příspěvek od camaar »

Zdravim, mohl by nekdo pls poradit.

jiz delsi dobu se pokousim na azboxu rozchodit nahravani ze sleep modu. V nekterych fw to jde jinych hure. Problem vsak mam s programem CS Film - nahravky jsou na disku jen s priponou temp (resim prehranim do PC a prejmenovanim) a pokud neco nahraji z jineho kanalu napr CT1 tak se vytvori ts a a vsechny temp se smazou :(. V poslednim FW 5020 pro jistotu nahraje jen 2MB a konec i kdyz se celou dobu tvari ze nahrava. Nemel nekdo podobny problem a nezna reseni ? (Problem fw? HDD? Plugins?)

Moje sestava: AZ Premium DVB-S2 a DVB-T, disk WD 500GB - format v az, parabola s brejlema na 19, 21, 23, pluginy zde z fora s newcs a mgcamd (multicast jen pro aktualizaci klicu) - pri upgrade pouzivam format ap a tovarni nastaveni, menu v anglictine

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahravani CS Film

Příspěvek od theruck »

skus zmazat settingy a vytvorit si nove. ja vim je to pracne a vysledek neisty ale co ine ti ostava? :)

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
camaar
Nováček
Nováček

Příspěvek od camaar »

theruck píše:skus zmazat settingy a vytvorit si nove. ja vim je to pracne a vysledek neisty ale co ine ti ostava? :)
settings delam sam - jedine co pouzivam je zaloha pluginu

camaar
Nováček
Nováček

Příspěvek od camaar »

Zkousel nekdo nahrat z CS Film a nahral se mu ts ? me stale temp (jsem zpet na fw 4890)

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

No jo, blbne to, asi je to problém posledního (nebo posledních) fw. Nahrál jsem kousek z CS film a nahrávka se v nahraných pořadech nezobrazila. Tak jsem zkusil nahrát kousek z ČT2 a zobrazil se soubor s názvem ČT2. A můžete 3x hádat co v něm bylo. Nahrávka z CS film! To je teda dost blbý. Podobně se chová i Viasat Explorer.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“