Chyby po wake up

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

ArcturusTO
Nováček
Nováček

Chyby po wake up

Příspěvek od ArcturusTO »

Chlapy narazil som na dalsi mensi problem dufam ze sa tu s nim niekto uz stretol.

Takze mam AZBox Premium HD +, FW 0.9.4991, Multicas v162E-A11, mgcamd-1.35, newcs -1.6.13, Karta Skylink ICE (podla temy ice karty mam tu najnovsiu pod cipom je ICE a pin)
nastavenie mam takto

Multicas
#mgcamd
#newcs

mam tam natiahnute dake configy jednotlivych modulov z azboxworldu (mozno je problem v tom, tak ak by mal byt poradte config resp. dajte vediet a napisem aky tam mam)

V com je problem.

Emulacia karty bezi relativne v pohode prepinanie trva dake 4-8 sekund ako kedy ale to by mi az tak nevadilo problem je ked dam system do sleep modu. Rano zapnem azbox a naskoci mi posledny kanal co som vecer pozeral pred tym ako som ho dal so sleep modu. ked prepnem nenacita pravdepodobne kartu bo mi vypise kodovano. prepnem na iny kanal minutu sa nic nedeje a potom sa rozbehne prepnuty kanal. prepnem znova minutu nic a potom naskoci kodovano a takto do nekonecna. Jedine co pomoze je reboot. Po reboote mi opat vsetko funguje ako pred sleep modom az kym ho zase nedam spat :D. Mate dake tusenie preco to robi? pripadne keby kupim CI modul citacky na cryptoworks pomoze mi to? pripadne pomocou modulu zrychlilo by sa prepinanie kanalov?

Dakujem za kazdu reakciu

.:.:.AZBox Premium HD+, E2 RTI 1.7.:.:.
.::: Umenie života spočíva v tom, správne sa rozhodnúť, na čo sa vysrať! :::.

Obrázek
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Chyby po wake up

Příspěvek od tear12 »

Tak CI modul by musel být asi na kódování PI sys nebo jak to přesně je :) co používaj ty ICE karty, myslím si že cryptoworks modul to asi nepobere

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
ArcturusTO
Nováček
Nováček

No tak modul by som uz kupil co taky co bude treba ak sa teda bude dat zohnat, otazka je ci mi to pomoze... co maju iny chalani azbox tak nemaju problem po wake up takze mna by skor zaujimalo preco to robi ci to je dakym nastavenim alebo podobne... nebudem nieco kupovat ked nemam istotu ze mi to pomoze...

Obrázek
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Jedu také na 4991, jako obsluhu karty (Skylink 0D03) používám NewCS a tento problém nemám. Řekl bych, že souvisí s MutliCASem. Je pravda, že po wake up se někdy také objeví zakódováno, ale program normálně řádově ve vteřinách naskočí bez přepínání.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

ArcturusTO píše: nebudem nieco kupovat ked nemam istotu ze mi to pomoze...
nic nekupuj, skus tam dat najprv ten najnovsi FW, je dost vydareny a stabilny, potom uvidis.

ArcturusTO
Nováček
Nováček

Najnovsi je pokial ja viem 0.9.5006 ale ked som ho tam dal tak loadingu na zaciatku mi len preblikne logo azboxu a ostane cierna obrazovka nvm preco...

tak som isiel downgrade na tento co pouzivam teraz... skusim este vypnut MultiCas a pustim newcs uvidime...

btw ake mate priblizne vy casy medzi prepnutim dvoch kanalov okolo 4-8 sec je normalne neda sa to trosku zrychlit? :D

Obrázek
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Keď zvolíš české OSD pôjde každý - aj najnovší ( 0.9.5020 )

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ArcturusTO
Nováček
Nováček

jasne ceske OSD mam od zaciatku nahodene ...

ale ak sa nemylim tak do cestiny to mozes hodit az ked sa dostanes do menu resp. do nastaveni co ja sa nedostanem po nahodeni FW 0.9.5006 pretoze po bootovani by malo naskopcit logo azboxu a ides do menu lenze mne len preblikne a ostane cierna obrazovka...

Obrázek
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pokiaľ nezvolíš po aktualizácii SK menu (OSD) tak sa nič také nestane.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ArcturusTO
Nováček
Nováček

no tak este raz...

ja som po aktualizacii nezvolil ziadny jazyk pretoze som sa k tomu nedostal hned po boote zamrzne a ostane len cierna obrazovka nic viac...

mozno ze len nerozumiem co sa mi snazis povedat alebo opacne :D

Obrázek
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Cez weekend som ich urobil 6 takže viem ako sa to správa.

Obrázek
ArcturusTO
Nováček
Nováček

No dobre tak mam stiahnuty update na 0.9.5006 napriklad hodim ho na flash a urobim upgrade podla tvojho (btw dobreho) navodu... restart a cierna obrazovka... ako mam teda nahodit cestinu alebo nieco ine?

Obrázek
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Pokud ti naskočí do slovenštiny, tak je jasné že si předtím nedělal formát AA. Z "čisté vody" naskočí default angličtina.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
ArcturusTO
Nováček
Nováček

njn ale mne nenaskoci vobec nic ani slovencina ani anglictina ani rustina ani nic... bo pred tym zamrzne...

Obrázek
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

ArcturusTO píše:njn ale mne nenaskoci vobec nic ani slovencina ani anglictina ani rustina ani nic... bo pred tym zamrzne...
Vždyť to říkám, napřed dej formát aplication area a potom natáhni fw. A naskočí do angl. Ale zálohuj si setting a pluginy nebo o to přijdeš. A dej už tam rovnou fw 5020.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“