len pre zaujimavost , nestalo sa vam , ze vam na internom disku (9300). Vsimol som si to cca pred 2 dnami, ako dlho to robi to neviem, ale pravdepodobne pri zmene fw z 1.08.31 na 1.08.22
- nejdu mazat subory,
- nejde vytvorit nove priecinky,
- nejde presunut subor
- nejde ani mazat a vytvarat subory cez FTP
- Citat a pozerat nahravky ide aj v boxe aj ftp
Teda ako keby boli prava na disku "r-xr-xr-x" (555) , Este som to poriadne nepozeral, ale sranda na tom je, ze po studenom starte hdboxu je mozne mazat a vytvarat , nahravat , ale cca po 30s je to zase nefunkcne. Nejde nic, len citat.
Dnes poobede to budem riesit, ale ako zaujimava uvaha co to moze byt, je dobra :)
- FW 1.08.22 som zmazal a nahodil 1.08.31 , ta vsak padala, tak som sa pred 4 dnami vratil na 1.08.22. Format uzivatelskych dat, atd. Jedine co som neformatoval bol HDD. Preto predpokladam ze to ma za nasledok nejaka anomalia alebo bug z fw 1.08.31. Kedze pribudla polozka v 1.8.31 check filesystem.
- Na hdboxe neboli menene ziadne veci okrem FW. Pluginy tie iste co boli a fungovali uz mesiace. (webradio, fixit v8, hddtemp)
Stav hdboxu
- fw 1.08.22 (4dni dozadu)
- konfig robeny nanovo na FW
- obnovene kanale zo zalohy, robene na 1.8.22 ale hned ako vysiel pred 2mesiacmi
- disk sa neformatoval , nahravky aj 2mesiace stare, FAT32, prezili 1.7.96, 1.8.01, 1.8.22, 1.8.31, po ktorom nastal tento problem
Format mam ako poslednu moznost.
Ako je to zaujima porucha. Aj ma to pobavilo.