multicas fix client cccam
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- bambule
- Profík
- Dostal poděkování: 3 poděkování
multicas fix client cccam
co znamena u noveho multicasu fix client cccam diky uvažuju o koupi sat přístroje a tak žjištuju info
VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: multicas fix client cccam
Rieši stabilitu zdieľania v cccam protokole

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
dempsey, neviem ci to tak ma byt, ale do downloadu si vlozil MultiCAS A16 bez foldrov co obsahuje kazdy MultiCAS. Je tam len jeden. Neda sa to naistalovat ani po nakopirovani do boxu nepouzitelny.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Už to je lepšie ? :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.
OK, uz je to ako ma byt, dik. 

- bambule
- Profík
- Dostal poděkování: 3 poděkování
a bude to makat i ve verzi az box premium plus dikdempsey píše:Rieši stabilitu zdieľania v cccam protokole
VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Neviem. Ešte ho nemám

- bandolier
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mám AZBox Elite,fw0.9.4142,mám tam nainstalovaný OpenXCAS a v něm jsou složky CCcamCAS,CCcamClient,MultiCAS,sh.Potřebuju ,aby mi dobře chodilo sdílení po netu.Jde to když mám spuštěný CCcamCAS, ovšem pořád se mi to seká někdy jednou za hodinu někdy co 5minut.Četl jsem,že stabilitu sdílení zajištuje MultiCAS.Pochopil jsem to tedy tak ,že by mi to mělo jít i tehdy když budu mít zapnutý MultiCAS(vypnutý CCcamCAS?) ale nevím jak napsat kde napsat správný konfig.Teda pokud jsou moje úvahy správné.Jinak stejné sdílení mi chodí na DM7000 přes CCcam bez jakéhokoliv výpadku.Poradí mí někdo co jak vyřešit? Díky předemdempsey píše:Rieši stabilitu zdieľania v cccam protokole
AZBox HD Elite,SG2100,Pioneer PDP 428XD
-
vikino
- V.I.P.
ano, bude to chodit aj so samotnym MultiCASom. Vsetko ostatne zakaz a nechaj spusteny len MultiCAS. Cez FTP chod do PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS a example cccam.cfg premenuj na cccam.cfg a example ccc_version.cfg premenuj na ccc_version.cfg. Potom v uvedenych konfigurakoch zadaj svoje veci: C-line a cccam verziu ku ktoremu si klient. Vsetko ostatne v nich mozes zmazat a nechaj tam len to svoje v jednom riadku. Este mozes zmenit emu.module atribut na 755. Potom cez dialkove treba natiahnut c-liniu do tabulky: vojdi do plugins/OpenXCAS/camd settup/MultiCAS/ - smart card interface - smart cart splitter, klik a kurzorom do lava dva krat a dostanes sa na cccam klient, stlac modre tlacitko, natiahne veci z konfiku, chod na login a klikni. Mal by sa prihlasit, potom este cervenym ulozit a je to.
Naposledy upravil(a) vikino dne 03 led 2010, 00:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Zdravím. Jak zjistit build cccam protokolu? Je to důležité pro správný chod?
- bandolier
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
[quote="vikino"]ano, bude to chodit aj so samotnym MultiCASom.....
Perfektní návod
už to chodí bez jediného záseku,díky moc 
Perfektní návod

AZBox HD Elite,SG2100,Pioneer PDP 428XD
-
- Mírně pokročilý
Mne to stale zlobi a seka se a seka. Uz jsem opravdu z celeho Azboxu unaven. Jiz rok a pul se stale snazim instalovat neco noveho v nadeji, ze to jiz bude stabilni a stale nic.
Poradi mi nekdo co delat, aby uz konecne to na cccam server chodilo bez problemu?
Jsem opravdu blizko tomu hodit AzBox do kanalu a poridit Dreambox. Je to unavne.
Poradi mi nekdo co delat, aby uz konecne to na cccam server chodilo bez problemu?
Jsem opravdu blizko tomu hodit AzBox do kanalu a poridit Dreambox. Je to unavne.
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V prvom rade musím napísať že je len na Tebe čo spravíš s Tvojim Azetboxom. Tak isto je len na Tebe čo si kúpiš.
CCCam funguje v MultiCASe na jednotku. Na 99% máš drevený server na ktorý sa pripájaš.
Jeden slovenský cccam serverista je žiarivý príklad toho ako sa to robiť nemá. Reshare ponúka za pár eur a ak sa niekto sťažuje že to seká navrhne mu aby kúpil Dreambox. Určite tu je niekto kto má takúto skúsenosť a kto si nakoniec ten Dreambox kúpil a zistil že to kua stále seká.
Ak neni v poriadku server - nemôže to dobre fungovať na ničom
CCCam funguje v MultiCASe na jednotku. Na 99% máš drevený server na ktorý sa pripájaš.
Jeden slovenský cccam serverista je žiarivý príklad toho ako sa to robiť nemá. Reshare ponúka za pár eur a ak sa niekto sťažuje že to seká navrhne mu aby kúpil Dreambox. Určite tu je niekto kto má takúto skúsenosť a kto si nakoniec ten Dreambox kúpil a zistil že to kua stále seká.
Ak neni v poriadku server - nemôže to dobre fungovať na ničom

-
- Mírně pokročilý
Mas pravdu a urcite mam v planu nejprve vyzkouset, zda opravdu to neni serverem a zda opravdu to na Dreamu beha bez problemu a zaseku, protoze uz mne to take napadlo.
Nicmene moje trpelivost s Azboxem je temer u konce nejen kvuli tomuto, ale vsem dalsim znamym nedostatkum a neschopnosti za opravdu dost dlouhou dobu to dotahnou. Mkv, DTS, fotky, youtube .... Ja si opravdu kupoval AzBox jako medialni pristroj a dokonce jsem mel uz doma Popcorn, ktery jsem kvuli nakupu Azboxu vratil :-( Mas pravdu, ze je to moje vec, ale jsem proste zklamany, ze pristroj, ktery se zdal ze zacatku velice nadejny zustal v podstate tam, kde byl. A nemyslim, ze jsem netrpelivy.
Ale diky za reakci. Vim, ze se snazis vzdy pomoci a byt objektivni.
Nicmene moje trpelivost s Azboxem je temer u konce nejen kvuli tomuto, ale vsem dalsim znamym nedostatkum a neschopnosti za opravdu dost dlouhou dobu to dotahnou. Mkv, DTS, fotky, youtube .... Ja si opravdu kupoval AzBox jako medialni pristroj a dokonce jsem mel uz doma Popcorn, ktery jsem kvuli nakupu Azboxu vratil :-( Mas pravdu, ze je to moje vec, ale jsem proste zklamany, ze pristroj, ktery se zdal ze zacatku velice nadejny zustal v podstate tam, kde byl. A nemyslim, ze jsem netrpelivy.
Ale diky za reakci. Vim, ze se snazis vzdy pomoci a byt objektivni.
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Youtube upravilo zase niečo na svojom serveri takže to chce fix.
Ale fakt že podpora je už viac ako pol roka mizerná sa nedá odškriepiť. Je to proste tak. Čo už - musíme si vystačiť s tým čo máme. :)
Ale fakt že podpora je už viac ako pol roka mizerná sa nedá odškriepiť. Je to proste tak. Čo už - musíme si vystačiť s tým čo máme. :)