hd box
Moderátor: By.Bob
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: hd box
emulator ich vypocitaval - nestahovali sa . kedze provider zmenil parametre na vypocet - mcas to uz nevie. musis ich tam editovat manualne.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
dspuk
- Nováček

- Motoroko
- Nováček

Pohladaj na googli soft Octagon_KeyEditor_V4-2.0_english, ten konvertuje softcam.key na format, ktory pouziva mcas.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Vyskúšal si to čo mu radíš ? Neviem či Ťa trošku nezabrzdím ak nebudeš krotiť svoju nezmyselnú aktivitu s zavádzajúcim obsahom

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Motoroko
- Nováček

Ten ako vzdy neprijemny a ironicky komentar je premna dempsey? Ak ano, tak odpoved je ano - vyskusal som, co mu radim.
Aby si si usetril dalsi utocny komentar namna, posli mi tvoj email ak chces, poslem ti ten soft a mozes si ho vyskusat sam.
Aby si si usetril dalsi utocny komentar namna, posli mi tvoj email ak chces, poslem ti ten soft a mozes si ho vyskusat sam.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Mail ? Nechceš aj telefón ?
Prilož sem ten editor a vysvetli mu ako z neho spravíš keydata.tmp
V opačnom prípade sa zdrž rád na tomto fóre
Prilož sem ten editor a vysvetli mu ako z neho spravíš keydata.tmp
V opačnom prípade sa zdrž rád na tomto fóre

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
robo669
- Nováček

Tak keď sa tu tak hádate tak mi nedalo a tu máte aj výsledok. Skúste ten posledný MCAS a tento keydata.tmp. a tu mate aj ten KeyEdit
Import softkam.key
save as
a subor.key premenovať na keydata.tmp
softkam key som si stiahol z boxu z OSCAM + MGAMD pro karty TNK a SKYLINK a samozrejme UpdateSoftcam.
Tak skúste. Dajte vedieť či to ide ak nie tak to zmažem.
Import softkam.key
save as
a subor.key premenovať na keydata.tmp
softkam key som si stiahol z boxu z OSCAM + MGAMD pro karty TNK a SKYLINK a samozrejme UpdateSoftcam.
Tak skúste. Dajte vedieť či to ide ak nie tak to zmažem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
OCTAGON SF1018,Firmware fw 1.11.16 ,HDD WD500 green , Maximum E-85, Smart Universal Twin LNB TT 0,1dB, DiseqC P-164-W (23,5°-19,2°-13°-1°), Skylink PANASONIC 46 G10
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Tento je určený pre MCAS, ale Motoroko má údajne vyskúšaný iný / ten pre staré Octagony / a tvrdí že ide čo samozrejme neni pravda.

- Motoroko
- Nováček

No a ked ide, ako dlho ti dempsey bude trvat kym uznas, ze si sa mylil a ospravedlnis sa?
Specialne koli tebe dempsey som ho este raz otesoval, otvoril som SoftCam.Key, ulozl ako keydata.tmp, pustil som najnovsi Mcas (702780 bytes) a D*g* ide.
Soft je v prilohe.
Specialne koli tebe dempsey som ho este raz otesoval, otvoril som SoftCam.Key, ulozl ako keydata.tmp, pustil som najnovsi Mcas (702780 bytes) a D*g* ide.
Soft je v prilohe.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Môžem sa Ti ospravedlniť. Nevidím v tom problém. Tento ukladá v keydata.tmp

- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
su to kluce v binarke a vlastne staci najst akekolvek keydata.bin a premenovat na keydata.tmp . pouziva to vela prijimacov, ktore pouzivaju mcas - dokonca aj nelinuxove. treba vyskusat, ci po konverzii v tom programe ostane funkcny aj bulsat ,lebo nielen digi ide v emu .
-
dspuk
- Nováček

Tak jsem zkousel do tabulky zadat ty klice a nic spravne klice a nic.Pritom kamos ma obycejneho srotaka a jede mu to nevi nekdo co by s tim mohlo jeste byt?
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Ake kluce ? a co ide na obycajnom srotaku ?
-
dspuk
- Nováček