Dekodovane nahravky, karta v inom boxe

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
trqx
Nováček
Nováček

Dekodovane nahravky, karta v inom boxe

Příspěvek od trqx »

Zdravim, chcem sa opytat ci uz existuje spolahlive riesenie nahravania dekodovanych nahravok z FS-9200, ak mam kartu v inom boxe a pristupujem k nej cez newcamd protokol. Pouzivam Xcam poslednu verziu, co tu je (tusim 2.1.2), nedekodovane sa ale nahrava len ak nahravany program zarovem pozeram. Ak prepnem na iny kanal trebars aj na rovnakom transponderi, nahrava sa uz kodovane.

EMU nepotrebujem.

Existuje riesenie nahravajuce dekodovane nahravky, ak by som mal kartu priamo v hd boxe?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dekodovane nahravky, karta v inom boxe

Příspěvek od dempsey »

Xcam používam tiež proti cccamu 212 a nahráva a dekóduje všetky kanály súčasne. Aj nahrávky a aj reálny čas. Server je ale môj a je myslím docela dobre vyladený
Jediná chybička Xcamu je že nedrží trvalé spojenie a pri sledovaní volného kanálu sa odpojí. Znovupripojenie ale neni problém

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Pri vzdialenom prístupe hra este ulohu aj hop. Ak je obmedzeny prevadzkovatelom - rozne ruske fora a podobne, tak dekodovat sucasne pojde len jeden program . TO je ale o peniazoch aHDbox je v tom nevinne.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

dempsey píše:Xcam používam tiež proti cccamu 212 a nahráva a dekóduje všetky kanály súčasne. Aj nahrávky a aj reálny čas. Server je ale môj a je myslím docela dobre vyladený
Jediná chybička Xcamu je že nedrží trvalé spojenie a pri sledovaní volného kanálu sa odpojí. Znovupripojenie ale neni problém
pls pojde mi to aj ked je server cccamu mimo LAN dostupny cez net ?? Je to spolahlive ?? Teraz mam OSCAM + MGCAMD voci cccam / od Granteca / ale je to pomerne nespolahlive casto to pada tak ze je potrebny restart hdbox

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pôjde . Tiež ho nemám v sieti v ktorej mám prijímač.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

No skusim pozret ci to pochopim ako tam nasypat konfiguraciu a vie aj emu na d**** ????

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nie. Je to len klient pre viac protokolov.

Obrázek
cucpo
Nováček
Nováček

Příspěvek od cucpo »

dik

trqx
Nováček
Nováček

Příspěvek od trqx »

Dempsey a aky mas FW? A aku mas verziu Xcam? Si si 100% isty, ze nahravky nahrane v pozadi su dekodovane?

Server je moj, je to IPBox, samotne dekodovanie funguje bez problemov, napr. PIP ide uplne bez problemov. Limitovane to samozrejme nemam. Pri nahravani v pozadi si jednoducho Xcam od serveru vobec nic nepyta, urcite, sledujem to na serveri.

Myslim, ze moze byt rozdiel, ze pouzivam newcamd?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

staci si pozriet nahravku - ak je oznacena symbolom € , tak je kodovana. samozrejme, ak je trvaly pristup na server - pri prehravani si to uzivatel nemusi vsimnut- prehrava normalne, ale len preto,ze funguje postdescramble . :)
ano, stretol som sa s tym ,ale neviem s akym emulatorom, v kazdom pripade na poslednej verzii fw.

trqx
Nováček
Nováček

Příspěvek od trqx »

Takze nikto nic? Dempsey, aku to mas konfiguraciu, kde tvrdis ze Ti to ide?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Keď tvrdím že to ide - tak to ide

Obrázek
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

jj - Nova HD ti nahralo zakodovane .
A oprava - nenahralo ako kodovane, aj ked symbol kodovanej v liste je , posledna verzia Xcamu nahrava dekodovane nahravky .

trqx
Nováček
Nováček

Příspěvek od trqx »

Dempsey, ja Ti verim a prave zato sa Ta pytam s akou verziou FW a Xcam Ti to ide. Pocas MS som nemal chut s tym experimentovat, ale teraz skusim najnovsiu verziu. Mam teraz Xcam 2.1.2 a FW 1.08.01.

mmirousek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mmirousek »

mě to kdysi nefungovalo, ale na posledních dvou FW v1.08.22 - 26, to najednou jede, jen je škoda že na tom posledním FW to zase kockuje při nahrávkách s TP 12110. A u mě nepomáhá ani fixit v8.

HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“