Stale bliká AZBOX

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
fittipaldi
Nováček
Nováček

Stale bliká AZBOX

Příspěvek od fittipaldi »

Mám nový AZ BOX Premium HD+. Nainštaloval som FW 0.9.4923. Spojazdnil som pripojenie na net cez kábel. Potom som chcel rozchodiť čítačku kariet. Prijímač som dostal do takého stavu, že po reštarte na TV obrazovke sústavne bliká nápis AZBOX a prijímač ukazuje hlášku SETTINGS. Pokúšal som sa mu znova prepísať FW cez USB, no kľúč nenabootuje. Vyskúšal som už 3 klúče so súborom patch.bin. Z tohto stavu sa neviem dostať ďalej. Neviete niekto pomôcť ? Budem vďačný za každú radu.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Stale bliká AZBOX

Příspěvek od dempsey »

Je to tým že si zvolil slovenské menu - daj po úspešnej zmene české.

K tomu oživeniu:
Daj kľúč s rozbaleným fw v tvare patch.bin do prijímača
vypni a zapni prijímač zadným kolískovým vypínačom
keď sa Ti zobrazí tabuľka Upgrada zvoľ Format aplication area
Stlač ok a po ukončení sa exitom vráť do tej základnej tabuľky a vyber USB
Potvrď spustenie upgrade a počkaj na reboot
medzi tým reštartom môžeš vybrať USB - ak to nestihneš vyber v tom menu možnosť 5
Potom urob továrenské nastavenie a až potom nastav jazyk menu a ostatné veci - ČESKY

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fittipaldi
Nováček
Nováček

Máš pravdu, že som dal slovenské menu. Urobil som už veľakrát to čo píšeš. Na USB mám rozbalený patx.bin. Vypnem a zapnem zadným vypínačom. USB mám tiež zo zadu. No nenačíta sa mi nikdy tabuľka s menu. Robil som to už X krát. AZ Box som si vybral hlavne preto, že som našiel toto diskusné fórum. Ale takúto rýchlu reakciu na moju chybu som nečakal. Veľká vďaka. Prešiel som kopu vlákien ale všade sa píše len toto, čo radíš a čo som skúšal. Fakt neviem, čo robím zle.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Možno si ho zle premenoval. Premenuj ho len na patch
Koncovku bin má samotný súbor

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fittipaldi
Nováček
Nováček

Otestujem až ráno než vyrazím do práce. Nechám odkaz. Ešte raz vďaka.

fittipaldi
Nováček
Nováček

Dempsey , už to ide, mal si pravdu. Súbor som mal v tvare Patch.bin. Zmazal som bin a bootuje z USB. Super a veľká vďaka.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“