9200 problém při přehrávání nahrávek a jiné

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
hemrfal
Nováček
Nováček

9200 problém při přehrávání nahrávek a jiné

Příspěvek od hemrfal »

nahraný pořad se rozjede, ale nechce to přetáčet ani do předu ani do zadu, koukam na kousek chci přetočit reklamu a film začne zase od začátku i když už jsem byl třeba v půlce,
vyplo se to ze zásuvky a najednou tam nebyl naladěný tuner 2 tak sem dal ladění a ted
tam mam 3500 programů - některý jsou tam 4x atd. nemá to nějaká filtr? nebo to smažu a naladim vše znova

k čemu používáte ty emulace, pluginy a proč, co to dělá?

díky

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 9200 problém při přehrávání nahrávek a jiné

Příspěvek od grantec »

neinstaluj do prijimaca nieco, co nevies ani k comu sluzi a bude ti pracovat normalne.
vloz usb kluc s adreasarom /plugin/ do prijimaca , vyckaj na ponuku a zvol - Sformatovat uzivatelske data.
po restarte nalad znovu a pozeraj .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
hemrfal
Nováček
Nováček

Příspěvek od hemrfal »

nic sem tam neinstaloval právě proto, že nevim co to je a ani co to dělá
když tam dám flashku se složkou plugin tak ono mi to něco nabídne?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Čítaj rady a návody .

Najprv vypni čítačku - Menu - Doplnky - CAS - číslo modelu / vytukaj na diaľkovom ovládači napr.9200 / a vypni čítačku.
Ak by to nešlo - zmeň české menu na anglické a skús znovu

Potom postupuj podľa odkazu
viewtopic.php?f=166&t=4139

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
hemrfal
Nováček
Nováček

Příspěvek od hemrfal »

když vypnu tu čtečku, k čemu bych došel? už by šlo přetáčet co jsem si nahrál nebo by se filtrovaly ty duplicitní kanály?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Uff..... pohraj sa štvrť roka s prijímačom, uč sa a študuj všetko okolo neho a potom sa k tomu vrátime. Takto nemá význam niečo písať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
hemrfal
Nováček
Nováček

Příspěvek od hemrfal »

jasný chápu :cry: , všechno vysvětlovat nejde, spíš se bojim že něco zvorám tak se v tom rači nebudu hrabat, jasně pořád o tom čtu :70: ale je toho tolik, zabere to dost času a nikde žádná
informace jako třeba ´tehle´ plugin je k tomuhle a tomuhle

ještě jeden dotaz, když dám externí hdd k boxu a pak sítí propojim hd box a pc dostanu se na ten hdd?

díky moc

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Dostaneš

Obrázek
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Pluginy - su rozsirujuce zasuvne progamy, ktore sluzia na rozsirenie moznosti prijimaca. Emulacne- snazia sa emulovat pritomnost karty (klucmy, pracou so share linkami atd.) . A ostatne pluginy- obycajne pisem na co sluzia- maju to v popise, alebo ich nazov tomu napoveda.
Na opravu nahravok v prijimaci sluzi plugin FixIt posledna verzia 7.1 - je tu :arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=5138
navod na instalaciu je tu :arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=4139
Podmienkou je mat ostatnu verziu sw v prijimaci - 1.0.8.22 .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
messo
Nováček
Nováček

Příspěvek od messo »

To zo zaseknutim nahravky v urcitom case (pri pretacani skokom) potvrdzujem aj ja,
Ked sa pretaca zrychlenym prehravanim >> alebo << , tak to ide bez problemov,

Stalo sa mi to uz na par nahravkach , je pravda ze neviem na 100% ci to bolo nahrate na 1.08.22 alebo na skorsich FW.

Teraz na 1.08.22 nemam potvrdene, zeby sa to zopakovalo. Ale neviem to na 100%
Testovacie nocne nahravky na 1.08.22, kedy stb len nahrava, sa to este nestalo, to viem naisto.

Symtom:
- pri prehravani sa nic neudeje, poskodene miesto bezproblemov prekrocite, prehrava to dalej.
- ak sa miesto prehravanim preslo a pouzijete pretacanie skokom, vrati vas na to, ak sa to da tak povedat, chybne miesto
- je mozne pretocit dalej, iba zrychlenim prehravanim [>>], [<<]
- chyba sa prejavi nepredvidatelne, raz na zaciatku, raz na konci, ale je velka sanca, ze sa to prejavi az po hodine nahravania, teda ku koncu nahravky, to sa dialo najcastejsie
- nepomoze ani plugin fix-it, keby sa jednalo o chybu v hlavicke TS suboru
- v PC ide bez problemov, to ale nieje dobry priklad, ze nahravka je OK

HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
messo
Nováček
Nováček

Příspěvek od messo »

FW 1.8.XX ma velmi vazny problem s nahravanim.
- Kazda Druha-Tretia nahravka sa neda pretacat skokom. Na urcitom mieste sa proste zasekne a nejde dalej.
- Prehravanie ide dalej, ale ked date skok tak sa vrati do poskodeneho miesta miesta.
- To miesto je vzdy ine, niekedy po 15min niekedy po 1,5h. Ked prehravanim preskocite to miesto nijako sa to neprejavy, teda nikdy neviete kde je.

Je jednoduche zistit ci je nahravka poskodena , alebo nie hned na zaciatku.
- ked mate zvoleny skok napriklad 30s tak pri dobrej nahravke skok z 1:00 skoci na 1:30.
- ked je nahravka poskodena skoci z 1:00 na 1:22, proste neskoci plnych 30s,
- to iste plati pri 1min skoku , 2min, to je jedno, proste ked je niekde nahravka poskodena, nikdy neskoci o deklarovany cas ale menej.
- zrychenie prehravanie funguje ale je tak pomale na poskodenej nahravke, ze to pretaca tak 1.5x rychlejsie ako prehrava a nie 5x ako by malo. (nahravka ktora je vporiadku sa pretaca omnoho rychlejsie, tak ako ma)

Zacina to byt neunosne a interny disk sa tym stava totalne nevyhovujuci a uplne zbytocny. Je jednoduhsie kupit externy, ktory potom pripojim do PC a prehram to tam.

PS: nemam ziadny plugin formatoval som FW snad 50x, toarne nastavenie som dal este viackrat, robi to na lubovolnom FW.

Jedine riesenie je samba na HDBOXE a nasledne pozeranie na PC alebo inom prehravaci, v mojom pripade WDTV Live, ktory stym problem nema vobec.
Len ked je tam samba mi pripadal box nachylnejsi na problemy!!

HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“