fw 0.9.4890

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 0.9.4890

Příspěvek od Bárt »

Bárt píše:Po ukončení plánovaného nahrávání vždy píše ZAKODOVANO a je potřebný Reboot. Pokud je za sebou více nahrávaných pořadů, tak se nahraje jen ten první a všechny ostatní nahrávky jsou prázdné (nenahrané). Takže opět špatný FW , seting jsem měl dělaný nový. :51:
Zajímavé je , že až po nainstalování MULTICAS to přestalo dělat, je to vyřešené a šlape nahrávání. Mám ofic. kartu a nechápu proč potřebuje nahrávání MULTICAS pro nahrávání.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ty si doteraz nemal nainštalovaný žiadny plugin ???
Bez použitia pluginov je v prijímači Conax čítačka. Zmenou firmware sa nič nemení ako napr. u obyčajných prijímačov s patch fw. Na obsluhu čítačky sa práve inštalujú rozne addony

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Už jsem si myslel, že tento fw. bude celkem dobrý, ale včera jsem zaznamenal 2x vytuhnutí. Jednou to bylo tak, že jsem se díval na CT2 na hokej a po druhé třetině už se mi nepodařilo přepnout na jiný program, box sice fungoval, ale pouze na CT2. Po rebootu to zase jelo ok. Podruhé to bylo zase na CT2, chtěl jsem se podívat na teletext, ale už jsem se zpět do TV nevrátil, opět pomohl reboot. Po cca. týdením fungování je to opět pro mne zklamání - takže stabilita zase není v pořádku.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

zvlastni.. taky mi to behem 3 tretiny vytuhlo - neslo prepinat, a ke konci tretiny uz zamrznul i obraz..

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Beam píše:zvlastni.. taky mi to behem 3 tretiny vytuhlo - neslo prepinat, a ke konci tretiny uz zamrznul i obraz..
Mě taky! Poslali nám vira! Nikdy bych tomu nevěřil, ale signál toto skutečně může způsobit. Pamatuji že na starém UPC Philipsovi jsem nesměl na jednu německou stanici, okamžitě vytuhl a restartoval se. Jenomže po naběhnutí skočil na poslední navolenou a vytuhl znova. Nedalo se z toho nijak vymotat než vytáhnout anténu a přepnout jinam. Když zprovozňovali Novu HD, tak při těch zkouškách spolehlivě padal Ferguson, další den to bylo OK.
Třeba to udělá nějaká sekvence znaků v teletextu, nevím... Jenom aby tam nějaký blbec nenapsal mkfs.ext3 /dev/hdb1 :15:

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

tuto situaciu mozem len potvrdit.

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

dempsey píše:Ty si doteraz nemal nainštalovaný žiadny plugin ???
Bez použitia pluginov je v prijímači Conax čítačka. Zmenou firmware sa nič nemení ako napr. u obyčajných prijímačov s patch fw. Na obsluhu čítačky sa práve inštalujú rozne addony
Dříve jsem pluginy používal a zkoušel, ale jak se měnily FW. tak jsem je později nepoužíval a vše fungovalo, kartu jsem měl v té čtečce, ale u tohoto FW. začal ten problém s nahráváním, tak jsem si všiml, že ti co hlásí , že problém nemají, že používají plugin. Po přemístění karty do toho horního otvoru bez čtečky a nainst. pluginů začal AZBOX opět nahrávat, ale při přepínání programů začal vyskakovat znovu někdy nápis ZAKODOVANO, ale toto už zmizí po přepnutí na jiný program a zpět . Mám tam teď OpenXCAS.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

OpenXCAS tam maju vsetci co nepouzivaju modul. Dolezite je ci ides na MultiCASe, alebo newcs+mgcamd.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

vikino píše:OpenXCAS tam maju vsetci co nepouzivaju modul. Dolezite je ci ides na MultiCASe, alebo newcs+mgcamd.
Multicas používám.

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

visper píše:
Beam píše:zvlastni.. taky mi to behem 3 tretiny vytuhlo - neslo prepinat, a ke konci tretiny uz zamrznul i obraz..
Mě taky! Poslali nám vira! Nikdy bych tomu nevěřil, ale signál toto skutečně může způsobit. Pamatuji že na starém UPC Philipsovi jsem nesměl na jednu německou stanici, okamžitě vytuhl a restartoval se. Jenomže po naběhnutí skočil na poslední navolenou a vytuhl znova. Nedalo se z toho nijak vymotat než vytáhnout anténu a přepnout jinam. Když zprovozňovali Novu HD, tak při těch zkouškách spolehlivě padal Ferguson, další den to bylo OK.
Třeba to udělá nějaká sekvence znaků v teletextu, nevím... Jenom aby tam nějaký blbec nenapsal mkfs.ext3 /dev/hdb1 :15:
Zajimavy jak se kazdemu ten pekelny stroj chova jinak :)
Take jsem koukal na CT2 a jelo to celou dobu naprosto v pohode a s prepinanim take zadny problem.
S cim ale mam problem porad a v kazdem FW je sdileni. Pouzival jsem mgcam a na muj vkus se celkem casto objevovalo ZAKODOVANO.
Zkusil jsem ted MultiCas a situace je prakticky stejna. Pripojuje se oproti NewCS.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

Me to jede od doby co FW pustili do sveta bez rebootu, jen standby kdyz jdu spat. Zadne zamrznuti ani problem s EPG (krome fontu), nahravani OK u SD i HD (vzdy jen jeden casovac). Nepouzivam vsak aktualne zadny addon/plugin, nic navic, karta je v CW modulu, int. ctecku nepouzivam. Nestreamuju, nepouzivam Youtube, WWW, SAMBA, FTP, TELNET vse OFF.

Jina to musel bejt nervak, kdyz to tuhlo pri hokeji coo?

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

Moje situace je nyní taková, že jsem v zahraničí a ženská doma se chodí na TV dívat k bábě (byla tam i na finále s Rusama), protože v neděli propadly zápisy a já se už pakoval, tak jsem pustil MultiCAS a dal reautorizaci karty, chytnula se pouze ČT1 a ostatní ČT nejdou, na víc už jsem neměl čas. Nechápu jak to s těmi zápisy tedy je, že se chytla jen ČT1. Myslel jsem si, že pokud mám naladěnou ČT1 tak tam přijdou i automaticky pro ČT2 a ČT4 a ČTHD.
Je ten zápis společný pro všechny ČT, nebo má každá stanice svůj a to ještě vysílaný pouze na své stanici?

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
Jirka 76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 76 »

JirkaB2 píše:Moje situace je nyní taková, že jsem v zahraničí a ženská doma se chodí na TV dívat k bábě (byla tam i na finále s Rusama), protože v neděli propadly zápisy a já se už pakoval, tak jsem pustil MultiCAS a dal reautorizaci karty, chytnula se pouze ČT1 a ostatní ČT nejdou, na víc už jsem neměl čas. Nechápu jak to s těmi zápisy tedy je, že se chytla jen ČT1. Myslel jsem si, že pokud mám naladěnou ČT1 tak tam přijdou i automaticky pro ČT2 a ČT4 a ČTHD.
Je ten zápis společný pro všechny ČT, nebo má každá stanice svůj a to ještě vysílaný pouze na své stanici?
Taky jsem žil v tom, že balík ČTček má jeden zápis,ale dnes jsem zjistil,že to tak asi není. ČT HD šlo ostatní ČT zakódováno. Spustil jsem MultiCAS dal reautorizaci karty a čekal na zápis po hodině čekání zápis nepřišel. Dal jsem kartu do CW modulu a cca po dvou minutách naběhla ČT2. Počkal jsem deset minut a kartu jsem dal do interní čtečky. Kupodivu zbývající ČT1 a ČT4 zakódováno. Šla Nova a Nova cinema Zakódováno. Tak jsem to znovu dal do CW modulu a nechal to tam další hodinu a pak to vše fungovalo, ale proč to nešlo přes MultiCAS mi není jasné.

AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

JirkaB2 píše: Nechápu jak to s těmi zápisy tedy je, že se chytla jen ČT1. Myslel jsem si, že pokud mám naladěnou ČT1 tak tam přijdou i automaticky pro ČT2 a ČT4 a ČTHD.
Zápisy jsou některé společné, některé jen pro 1 stanici . Např, pro ČT jsou samostatné pro 1 ,2 a 4 , nebo nova a novacinema má taky svoje zápisy. Naproti tomu Prima a PrimaCool chodí na společný zápis.
Jinak zápisy chodí společně pro všechny programy na všech transpondérech , které je pro Skylink vysílají. Tzn. - máš naladěný např, transpondér s ČTéčkama a přijde ti třeba i zápis pro Novacinema.
Jirka 76 píše: Taky jsem žil v tom, že balík ČTček má jeden zápis,ale dnes jsem zjistil,že to tak asi není. ČT HD šlo ostatní ČT zakódováno. Spustil jsem MultiCAS dal reautorizaci karty a čekal na zápis po hodině čekání zápis nepřišel. Dal jsem kartu do CW modulu a cca po dvou minutách naběhla ČT2. Počkal jsem deset minut a kartu jsem dal do interní čtečky. Kupodivu zbývající ČT1 a ČT4 zakódováno. Šla Nova a Nova cinema Zakódováno. Tak jsem to znovu dal do CW modulu a nechal to tam další hodinu a pak to vše fungovalo, ale proč to nešlo přes MultiCAS mi není jasné.
Procházení zápisů přes MultiCAS není spolehlivé ( i když někomu funguje prý v pohodě). Problém je, že ne každý zápis, který příjde z éteru se zapíše, takže je někde nutné čekat déle než by bylo "jinak" třeba. Ti, co mají Multicas spuštěný trvale, to asi nepocítí, protože stačí, když jim ten zápis projde jednou během toho překrývacího období, kdy už chodí nové zápisy a staré ještě platí. Což je cca 3 týdny.
Tím "jinak" o 2 věty výš myslím, mít raději v boxu newcs+mgcamd s povolenými zápisy. Právě včera jsem to dělal a vše co mi chybělo od 22.4. mi přišlo během 20 minut.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

protože mám doma ještě jeden SD satelit, tak jsem zkusil dát kartu z Azka do jiného satelitu, ale ten mi hlásil, že nemám vloženou kartu, přitom ta z SD satelitu v Azku šla. Může se ta karta nějak nestandardně v Azku přepsat? Nebo má ta karta část do které nejde zapsat a část kde se zapisují kódy?

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“