fw 0.9.4890

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: fw 0.9.4890

Příspěvek od VraKo »

dkor píše:Ahoj, jaky plugin k tomuto FW doporucite? pouzivam MultiCAS-v 162D-B07 a kazdych cca 5 min se mi obraz na chvilku zastavi. Take jsem zkousem mgcamd-1.35 + newcs-1.6.13, ale ty mi vubec nejdou (pise zakodovane)
Diky za radu
Kombinace newcs+mgcamd určitě není špatná volba, chodilo mi to spolehlivě ( já používal mgcam 1.32 a newcs 1.6 ), ale nedokázal jsem se zbavit toho, že po zapnutí azboxu ze standby to tak 5x z 10 případů zůstalo v zakódováno. Jen tak ze zvědavosti jsem zkusil MultiCAS ( nyní tam mám ten poslední 162D-B07 ) a musím říct zatím velká spokojenost. Je mi to taky divné, že to fachčí, sleduji tv každý den, ale problémy typu sekání obrazu, zastavení obrazu nebo zakódováno nemám ( sharing přes net proti newcs serveru IPBOX + stříhám metr z cigi ).

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Keby si čítal lepšie zistil by si že MultiCAS je dobrý klient sharu. Problémy s sekaním majú užívatelia s kartou v čítačke. Tento problém je nahlásený na príslušné miesta.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
blackie Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od blackie »

dempsey píše:Keby si čítal lepšie zistil by si že MultiCAS je dobrý klient sharu. Problémy s sekaním majú užívatelia s kartou v čítačke. Tento problém je nahlásený na príslušné miesta.
Dempsey, to rad pocujem, diky ze sa staras o riesenie nasich lokalnych chyb.
Snad to daju coskoro do poriadku.

AZbox HD Elite rev.3@OpenATV 6.1, Sony KDL-32W4000, Skylink, 2xLNB Chess Ed.3@Maximum E-85(19E+23,5E)
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

TAK UŽ MI NĚKOLIKRÁT VYSKOČILA HLÁŠKA ZAKODOVÁNO a pomohl jen Reboot. Mám ofic . kartu, nový vlastní seting, instalace F.W. je provedena jak má být.
Udělalo to už někomu?

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Bárt píše:TAK UŽ MI NĚKOLIKRÁT VYSKOČILA HLÁŠKA ZAKODOVÁNO a pomohl jen Reboot. Mám ofic . kartu, nový vlastní seting, instalace F.W. je provedena jak má být.
Udělalo to už někomu?
Včera se mi to jednou stalo - pomohl restart pluginů, ale ne ten rychlý pomocí >|
Setting a pluginy mám z vlastní zálohy (jejich přesnou historii už nevím :roll: )

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

shibal píše:
Bárt píše:TAK UŽ MI NĚKOLIKRÁT VYSKOČILA HLÁŠKA ZAKODOVÁNO a pomohl jen Reboot. Mám ofic . kartu, nový vlastní seting, instalace F.W. je provedena jak má být.
Udělalo to už někomu?
Včera se mi to jednou stalo - pomohl restart pluginů, ale ne ten rychlý pomocí >|
Setting a pluginy mám z vlastní zálohy (jejich přesnou historii už nevím :roll: )
Pluginy nepoužívám, takže problém bude ve F.W.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
mbocek
Nováček
Nováček

Příspěvek od mbocek »

Mám DVB-C tuner a Conax od UPC a řeším stejný problém. Ve verzi 0.9.4890 mi vyskakuje hláška "zakodovano" vždy po nahrávání z DVB-C tuneru a pomůže skutečně jenom restart.
Nastavoval jsem CI prioritu na TV i REC, ale v obou případech je výsledek stejný. Program se nahraje a potom už při jakémkoliv přepnutí je "zakodovano".

araserik
Nováček
Nováček

Příspěvek od araserik »

Ja mam problem se "zakodovano" pri pouziti MultiCAS ve vetsine poslednich firmwaru, ted uz me to nas.... tak jsem presel na mgcamd+newcs bez povolenych zapisu(aby slo naravat) a zatim se zda byt pokoj. Pouzivam SKYLINK v intrni ctecce

AZBOX HD Premium, Skylink, fw RTi Core v1.2 Enigma 2
mkris
Nováček
Nováček

Příspěvek od mkris »

Tento FW sa mi zda podstatne stabilnejsi ako predchadzajuce, napriek tomu par postrehov:
1. ked box vecer vypnem do standby a rano ho zapnem, vacsinou sa tak spomali az zblbne
(nereaguje na prepinanie kanalov - cierna obrazovka), ze je nevyhnutne ho restartovat
S prehravanim filmov nasledovne problemy, ktore som pozoroval i v predoslych FW:
2. spustim DVD (z video_ts) a napriek tomu, ze je tam viac zvukovych stop neda sa prepnut a hra len prva,
to iste i s titulkami
3. po prehravani filmov, ked sa vratim do rezimu TV, tak cierna obrazovka a pomoze iba restart

AZBox Elite HD + IPBox 200S / Toroidal 90 (1W+13E+19,2E+23.5E) / Multiswitch EMP 17/12 / LG 50PK550
Elektronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Elektronek »

ad 1) toto pozoruji uz nekolik fw z5. Zkousel sem i uplne novy setting + pluginy, vysledek stejny. Takze chyba bude nekde jinde. Bud disk, nebo sitovka - pak uz nevim, kdyz to ostatnim nedela. Jeste se v tom pohrabu, zatim neni vubec cas, takze nejrychlejsi je vzdy druhy den po zapnuti reboot. Nebo si nastavit aut. casovy reboot vzdy rano.

AZBox HD Premium|RTi Core v1.5.3 Enigma 2
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

mne to zacalo same od seba robit taku vec ze ked ho vecer sleepnem tak rano ked mu dam wake up tak sa rebootne. chvilku po reboote je zvuk v TV mode robotizovany asi 10-15 sekund. asi 2-3 tyzdne mi to vobec nerobilo.

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
johank
Nováček
Nováček

Příspěvek od johank »

Včera večer jsem zkoušel nahrát tento FW, nainstalován mám fw 0.9.4829. Strší verze se nahrála bez problémů, ale když jsem se pokoušel nahrát pomocí USB 0.9.4890, Postup byl správný - nastavení, aktualizace fw, USB - souboor byl identifikován, ale dlouho hláška Uprating a následně chyba suboru. Zkusil jsem patch.bin staáhnout z více zdrojů a stejný výsledek.

Zkusím ještě dnes a uvidím kde je chyba.

AZ BOX HD Premium Plus, DVBS, DVBT, Samsung 500 GB

Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
skopecant
Nováček
Nováček

Příspěvek od skopecant »

Tento fw se mi nepodarilo nahrat z menu, musel jsem pres standardni postup..:(

AZBox HD Elite, Ariva 200 HD, HUMAX digi III, ... SG2100 105cm, 1W 80cm
Enigma2 RTI Core v 1.7 + USB OpenRSI/OpenPli 2.1 / kernel Koala
lachout
Nováček
Nováček

Příspěvek od lachout »

VraKo píše:
JirkaB2 píše:u dvou posledních FW se mi stalo, že při přepnutí programu se zbláznil zvuk (znělo to jako roboti) po přepnutí jinam a zpět už to bylo OK.
Toto se mi taky stalo hned po prvním spuštění na programu CT1, ale samo se to cca po 5 sec spravilo. Zaznamenal jsem to taky na některém z předcházejících fw. na programu Nova Cinema, ale tehdy to třeba trvalo celý film, tak jsem si myslel, že to byl problém na vysílací straně. No teď mi to ale spíše připadne na nějaký skrytý problém ve fw. Zaznamenal to ještě někdo další ?
Jinak EPG mi v tom tomto fw. zatím kupodivu drží, ale to é s háčkem a nesmysly v infu od 5. řádku opraveno není.
Právě jsem zjistil, že CSLink má EPG v korektní češtině celé (i od 5. řádku dále), Skylink do 5. řádku O.K., potom už zase ty nesmyslné znaky. CSLink ale místo ě používá e.

AZBox Elite HD, E2 RC4, Skylink, CSlink, atd.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

O tomto tiež programátori vedia. Pripomenul som im to s problémom ohľadom slovenského OSD

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“