nejde mi stahnout firmware pres net

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde mi stahnout firmware pres net

Příspěvek od Kessn »

tear12 píše:Pokud chceš poradit s programem acc tak je to obdobně velmi jednoduché
Čau koukal jsem na to je to jednoduché ale já mám problém s připojením k AZBOXU at' dělám co dělám , tak mě to nejde s ostatníma programama se připojím okamžitě. LS.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Antivir nebo firewal si zkoušet na chvíly vypnout :?:
Mě se u všech těchto programů ptal chtete povolit bráně firewal bla bla bla. :rofl:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
balon Great Britain
Nováček
Nováček

Příspěvek od balon »

Kessn píše:
tear12 píše:Pokud chceš poradit s programem acc tak je to obdobně velmi jednoduché
Čau koukal jsem na to je to jednoduché ale já mám problém s připojením k AZBOXU at' dělám co dělám , tak mě to nejde s ostatníma programama se připojím okamžitě. LS.
Já jsem sice taky nováček, tak nevím jestli ti přesně rozumím, ale měl jsem obdobný problém, příčinou byla úplná hloupost, máš v AZ boxu povoleny síťové služby v menu (ftp přístup, telnet, DNS apod.)? Bez povolení těchto služe se do AZ boxu ze sítě nedá moc dostat.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

balon píše:
Kessn píše:
Já jsem sice taky nováček, tak nevím jestli ti přesně rozumím, ale měl jsem obdobný problém, příčinou byla úplná hloupost, máš v AZ boxu povoleny síťové služby v menu (ftp přístup, telnet, DNS apod.)? Bez povolení těchto služe se do AZ boxu ze sítě nedá moc dostat.
Čau velice ti děkuju stačilo zapnout položku :!: Telent Server :!: a jede to :grin: Dík LS. :wink:

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“