nejde mi stahnout firmware pres net

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: nejde mi stahnout firmware pres net

Příspěvek od vikino »

stacilo dat do "hladat" tri pismena "acc" a vyslo toto:

viewtopic.php?f=104&t=4343&hilit=acc

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:to Kessn - tak si to pred upgadom zalohuj cez acc. daj backup all, uloz, upgraduj, a potom das v acc restore plugins a restore channels a mas to ako pred upgradom.
Čau , tak jsem si nainstaloval program ACC zadal IP adresu vše jako v programu RCC a program ACC se nechce spojit s AZBOXEM :!: Nejdou ty data zálohovat jinak :?: Dík LS. :sad:

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

v acc v conection zadaj ip boxu, meno root, heslo azbox a stlac tlac update profile a potom v tools 2 zalohujes tak ako som pisal vyssie. ACC je v zalohovani super, no da sa pouzit aj MaZ, alebo USB.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:v acc v conection zadaj ip boxu, meno root, heslo azbox a stlac tlac update profile a potom v tools 2 zalohujes tak ako som pisal vyssie. ACC je v zalohovani super, no da sa pouzit aj MaZ, alebo USB.
Ahoj vše jsem tak udělal , ale stále mě to hlásí chybu http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#64272044 u programu RCC to jde v pohodě. Dík za radu LS. :sad:

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

prekontroluj este ip v azhd. ak su zhodne nie je dovod preco by to nemalo ist. mne to ide a nic ine som nenastavoval.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:prekontroluj este ip v azhd. ak su zhodne nie je dovod preco by to nemalo ist. mne to ide a nic ine som nenastavoval.
Čau , tak jsem to všechno překontroloval a mám to nastavený všechno dobře ale stále to hlásí tu chybu v PC mám XP a Vistu a v obou systémech to nejde :!: Přitom programy RCC a Total Commander mě s AZboxem v obou systémech fungují. Tak proč nejde ACC to netuším. Prosím nejdou ty data zálohovat jinak :?: Děkuji LS. :sad:

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

vikino píše:ACC je v zalohovani super, ale da sa pouzit aj MaZ, alebo USB.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:
vikino píše:ACC je v zalohovani super, ale da sa pouzit aj MaZ, alebo USB.
Čau ten program MaZ mě v pohodě s AZBOXEM funguje , ale tam netuším jak tam nastavit tu zálohu je to podobný program jako RCC. Proč mě nefunguje ten ACC to netuším nemá se tam něco nastavit :?: Dík LS. :sad:

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

kessn - ved poskusaj ktore tlac v MaZe na co funguje. Mas to v cestine. Ja som to zvladol, ked bol este v spanielcine. Je tam tlac stiahnut z azboxu programy(setting) a ulozis do pc. Po upgrade zase otvoris zalohu v MaZe a posles do azhd.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já taky používám ACC i MaZ, ale když spěchám tak PC vůbec nezapínám a zálohuji přímo na flashku z hlavního menu. V čem je problém?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Kessn píše:
Paul2081 píše:
michoid píše:Mam stejny problem. Od urcite verze mi nejde upgradovat fw z internetu. Pri stahovani nove verze fw se stahovani zasekne nekde okolo 30% a konec. Novy fw se stahuje do slozky /Download, mista tam je 70MB, takze tim to neni. Leda poskozeny filesystem, ale nekolika lidem najednou? Povedlo se to nekomu vyresit?
Tak jsem v tom taky, všechny nahrávané fw přes link do 4690 v pohodě, jedu na 4785 a jen 50% ani boha nic dál.
Tovarní nast. a znovu nic. Nejde o to, že to jde přes USB, AZtko snad by mělo fungovat i přes linky ne? A mimo to je to pohodlnější. Poradí někdo co dál s boxem.
Mě to taky nejde mám fw 4749 dám aktualizovat na 15% se to zastaví a hlásí to chybu :!: Pěkně mě to štve , protože když dám aktualizovat z USB , tak se všechno nastavení prej smaže mám tam 10 konvertorů a několik složek oblíbené a znova to všechno nastavovat to zabére hodně času. LS.
Když dáš klasicky z menu Upgrade, je tam volba Internet - USB - Ethernet nebo tak nějak. Pokud máš flashdisk a na něm soubor pojmenovaný patch.bin a dáš upgrade z USB, chová se stejně jako by to tahal z internetu, tzn. nic nemaže, jen nainstaluje nový FW.

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

vikino píše:kessn - ved poskusaj ktore tlac v MaZe na co funguje. Mas to v cestine. Ja som to zvladol, ked bol este v spanielcine. Je tam tlac stiahnut z azboxu programy(setting) a ulozis do pc. Po upgrade zase otvoris zalohu v MaZe a posles do azhd.
Čau s tím programem ACC jsem si hrál 3 hodiny a stejně se nemůžu připojit s AZBOXEM zkusil jsem snad všechno :sad: . Program MaZ mám v češtině ale tam zase nemůžu přijít na to jak se má zálohovat :?: S AZBOXEM mě tento program funguje bez problémů. V programu RCC jde taky zálohovat :?: Tam jsem na to taky nepřišel :sad: . A jak se to dělá z MENU přijímače na Flash bez PC prolez jsem MENU a něco jako záloha dat nebo něco podobného tam není. Po neuspěších se zálohou jsem to riskl jak mě tady radí :38: whiteman :38: a nahrál nový firmware a vyšlo to nic se nesmazalo hlavně mě šlo o nastavení antény :55: . Děkuji za rady LS. :wink:

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Záloha settingu, pluginů a nastavení RSS na flash se dělá: stisknout tlačítko HOME kde se objeví menu, zde vybrat Nastavení v angličtině Setting stisknout OK najet úplně dolů šipkou dolů v položce Backup/Restore a tam si vyberu co chci zálohovat (Vše, Channel, Rss, Plugins), pak pro zálohu stačí zmáčknout červené tlačítko (Backup) nebo pro obnovení modré tlačítko (Restore) pak se zobrazí výběr připojené flash paměti kam je to potřeba zálohovat, nebo ze které je potřeba obnova (pokud je flash připojena), pak stačí OK a provede se buď obnova nebo záloha, jak jednoduché :46:

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

tear12 píše:Záloha settingu, pluginů a nastavení RSS na flash se dělá: stisknout tlačítko HOME kde se objeví menu, zde vybrat Nastavení v angličtině Setting stisknout OK najet úplně dolů šipkou dolů v položce Backup/Restore a tam si vyberu co chci zálohovat (Vše, Channel, Rss, Plugins), pak pro zálohu stačí zmáčknout červené tlačítko (Backup) nebo pro obnovení modré tlačítko (Restore) pak se zobrazí výběr připojené flash paměti kam je to potřeba zálohovat, nebo ze které je potřeba obnova (pokud je flash připojena), pak stačí OK a provede se buď obnova nebo záloha, jak jednoduché :46:
Dík hned jsem udělal zálohu :wink: LS.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Pokud chceš poradit s programem acc tak je to obdobně velmi jednoduché

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“