Nejstabilnější FW s nejrychlejším přepínáním programů
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Nejstabilnější FW s nejrychlejším přepínáním programů
Existuje nejaka verze FW ktery by mel v poradku zakladni DVB-S funkce, tedy EPG a pouziti obou tuneru v twin modu (premium +)? Ostatni me nezajima jen tyto core zalezitosti. Box jsem koupil se 4690 kde se EPG (uz/jeste) straci, ale twin tuner mod jede bez problemu, od 4717 ktere melo fixovat EPG me pri soubeznem nahravani a prepnuti na jiny kanal vyskakuje hlaska /no signal/ a EPG take nevydrzi. Jaky FW s premium + pouzivat k alespon nejake spokojenosti a vyuziti obou tuneru?
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak tento problem riesim aj ja odkedy mam azbox. ak najdes taky firmware tak mi daj vediet.
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zatal to vypada u mna na KGD. aj ked mi dnes rano vypisal please reboot tak zatial sa mi javi ako najlepsi a vsetko funguje uz par dni bezproblemu
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
-
- Nováček
ahoj muzes se prosim o tom vic rzepsat? jkou verzi KDG a co vsechno funguje/nefunguje? Pro me je primarni Twin tuner mod na Premium+ a EPG by byla tresnicka na dortu :-D zbytek funkci me ted nezajima
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pozri sa co mam v podpise
funguje mi skylink karta cez mgacmd+newcs (zaloha od dempseyho) aj cez multicas (1.62D)
funguje mi nahravanie a zaroven sledovanie ineho kanalu aj z inej druzice/TP (prepinanie pocas nahravania tiez funguje normalne)
funguju mi mkv (z interneho disku som skusal)
funguje mi EPG (uz asi 5 dni v kuse)
kopirovanie cez FTP cez 2 MB/s
jedine co som neskusal zo zakladnej funckionality je ze ci sa mi reserved recordings naozaj nahraju ci u normalne alebo v sleep mode
ostatne veci ako fotky, mp3, youtube, wifi neriesim
nefunguje mi ale emu na KD co ma dost irituje ale to sa casom podda :)
funguje mi skylink karta cez mgacmd+newcs (zaloha od dempseyho) aj cez multicas (1.62D)
funguje mi nahravanie a zaroven sledovanie ineho kanalu aj z inej druzice/TP (prepinanie pocas nahravania tiez funguje normalne)
funguju mi mkv (z interneho disku som skusal)
funguje mi EPG (uz asi 5 dni v kuse)
kopirovanie cez FTP cez 2 MB/s
jedine co som neskusal zo zakladnej funckionality je ze ci sa mi reserved recordings naozaj nahraju ci u normalne alebo v sleep mode
ostatne veci ako fotky, mp3, youtube, wifi neriesim
nefunguje mi ale emu na KD co ma dost irituje ale to sa casom podda :)
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
nefunguje mi ale emu na KD co ma dost irituje ale to sa casom podda
To se jen tak nepoddá, asi jsi zaspal že KD přešli na Nagra3
To se jen tak nepoddá, asi jsi zaspal že KD přešli na Nagra3

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- marek66
- Nováček
Nieco ale ostalo po starom
2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ved vcera tu dempsey pisal ze mu ide eurosport 2
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V MultiCASe je to nejaké srandovné...
Používam v ho ako cccam klienta a vtedy sa správa emulátor divne.
Ak ideš na nejaký kanál - napr Eurosport2 - z KD a dáš stiahnuť kľúče s Techsat_AZK a potom sa vrátiš na ten kanál tak ide. Ale ak preklikáš po iných kanáloch a vrátiš sa späť - už nejde. Niečo totiž prepíše tie stiahnuté kľúče.
Blázninec
Používam v ho ako cccam klienta a vtedy sa správa emulátor divne.
Ak ideš na nejaký kanál - napr Eurosport2 - z KD a dáš stiahnuť kľúče s Techsat_AZK a potom sa vrátiš na ten kanál tak ide. Ale ak preklikáš po iných kanáloch a vrátiš sa späť - už nejde. Niečo totiž prepíše tie stiahnuté kľúče.
Blázninec

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované