Bílý flíček v obraze

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
mccase69
Nováček
Nováček

Bílý flíček v obraze

Příspěvek od mccase69 »

Ahoj.Už dvakrát během dvou týdnů se mi stalo že se objevil na obrazu malý bílý flek (pár pixelů,vždy na stejném místě).Nepomohlo přepínání na jiný program,ani natáčení na jiný satelit.Chyba TV to není,při přepnutí na analog to nedělá(navíc nemá vadné pixely,alébrž je to stará CRT).Jediný co pomohlo byl tvrdý restart.

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bílý flíček v obraze

Příspěvek od dempsey »

Zrejme používaš neštandartný font a stlačil si rýchlu voľbu pre reštart addonov /skip/

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

No je pravda že používám font X360,ale že bych něco zmáčknul.......I když je pravda že s ovladačem je někdy sranda (manželka-"Pojď sem,já něco zmáčkla a je tam nějaká tabulka.Jak to dám pryč?") tak je to možné.Děkuju moc za vysvětlení

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Nepoužívej font X360 a je to.

Více čti tu :arrow: viewtopic.php?f=74&t=4106

jen oprava dělá to ve všech fw po stisku tl . resolution s tím fontem X360

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“