setting

Diskuze o Enigmě2.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
mirek 65
Nováček
Nováček

setting

Příspěvek od mirek 65 »

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je možné poskládat setting přímo v E2 nebo jestli to musím udělat jen v pc?
Díky Lukáš

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: setting

Příspěvek od grantec »

da sa aj v e2 , ale dlho to trva.
Ako na editaciu v e2.
Zobrazim si zoznam programov. Ostanem stat na programe, ktory chem napriklad premiestnit. Stlacim tlacitko Menu - zobrazi sa ponuka, medzi ktorou (v zavislosti na zvolenom type zoznamu ,z ktoreho vyberam) bude aj ponuka "Povolit presuvanie programov" - Move.... Vyberiem ju a program ktory chcem presunut zmeni farbu na cervenu . Potom uz len posuvam cerveno vysvietene programy podla potreby. Podobnym sposobom sa da presunut program z ponuky - triedenie podla Satellitess a providera do uzivatelskeho zoznamu favoritnych programov, zmazat program a podobne. Treba vyskusat, ak nejakemu vyrazu nebudete rozumiet- staci sa opytat.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
mirek 65
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek 65 »

Děkuju,zítra to vyzkouším,jedná se mě hlavně o české a slovenské programy. A ještě jedna otázka,v jakém editoru se dá se setting k/ E2 ferari /upravit v PC.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
mmirousek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mmirousek »

mirek 65 píše:Děkuju,zítra to vyzkouším,jedná se mě hlavně o české a slovenské programy. A ještě jedna otázka,v jakém editoru se dá se setting k/ E2 ferari /upravit v PC.
mě více vyhovuje tenhle:

Kód: Vybrat vše

http://www.parabola.cz/software/editory-dreambox-dreamset/

HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
mirek 65
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek 65 »

Díky za rady,dnes to otestuju.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“